Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért utálják egymást az...

Miért utálják egymást az emberek a politikai nézetük miatt?

Figyelt kérdés
És kérlek ne ilyen kitérő válasszal tudjuk le ezt a kérdést, hogy "kisebbséghez tartozom és gyűlölöm a rasszistákat", mert a magyar politika nem erről szól, ráadásul a két nagy párt nem a Mi Hazánk és a Liberálisok.
2024. jún. 24. 18:56
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
31%
Azért, mert nem az ő véleményükön vagy.Ó, hogy az a balkezes megveszekedett zagyva vétkes settenkedő csálé lekezelő alkalmatlan szétszórt primitív renitens ügyefogyott hebehurgya lecsúszott lekicsinylő agresszív füllentő kaka!
2024. jún. 24. 19:04
 2/28 A kérdező kommentje:
Hogy ki milyen kezes, az általában nem szokott családokat, párokat, rokonságokat, barátságokat, emberi kapcsolatokat, kollégális viszonyokat szétrobbantani.
2024. jún. 24. 19:13
 3/28 anonim ***** válasza:
73%
Lehet én vagyol tudatlan, de a "Liberálisok" az milyen párt?
2024. jún. 24. 19:17
 4/28 anonim ***** válasza:
83%
A Liberálisok az a fidesz?
2024. jún. 24. 19:20
 5/28 anonim ***** válasza:
86%
Én akkor nézem le a másik párthűségét, politikai állásfoglalását, ha az gyűlöletkeltő, provokatív, és elnyomásra buzdít. Tökmindegy, hogy a zsidók, a nők, a színesbőrűek vagy a tarajos sülök ellen próbál hangolni, nekem már összement a szememben az, aki ennek a "politikának"a híve. Ha nincs gyűlölködés, csak pl más a fókusza, az nem zavar, legfeljebb nem értünk egyet.
2024. jún. 24. 19:21
 6/28 A kérdező kommentje:
Fodor Gábornak volt/van egy Liberálisok nevű pártja, de MLP-nek is hívták. Kb. ugyanaz, mint az SZDSZ.
2024. jún. 24. 19:33
 7/28 anonim ***** válasza:
85%

A világon minden politika. Ha megkérsz egy gyereket hogy rajzoljon le egy házat, még az a rajz is politika. Az, hogy kiket támogatsz, bepillantást nyújt az elveidbe és az ítélőképességedbe.

Politikai nézet alapján (negatív) véleményt formálni másokról teljesen normális; ennél kizárólag csak felszínesebb indokok léteznek.

2024. jún. 24. 20:13
 8/28 anonim ***** válasza:
35%
Valójában már ők sem tudják. Valahol minden félnek igaza van a maga szintjén, csak az a baj, hogy túl rá akarja mindenki a másikra erőszakolni a nézeteit.
2024. jún. 24. 21:10
 9/28 anonim ***** válasza:
93%
Nem utálok senkit zsigerből, de amikor elkezdi valaki nyomni az egybites propagandát amit belé tápláltak akkor azt azért fáj hallgatni.
2024. jún. 24. 21:28
 10/28 anonim ***** válasza:
85%

Na lássuk csak. 2015-ben lediplomáztam, és kitűztem célul, hogy veszek egy saját lakást. Akkor egy lakás 6 millió Ft volt a környékünkön.

Aztán jött a CSOK meg a többi ingatlanpiaci manipuláció, és hopp! az árak elkezdtek iszonyatosan kilőni. Saját lakásra esélyem sem lett. Ma az a lakás olyan 25 millió körül van.

Ezt a politikai döntést a Fidesz hozta meg. A Fidesz hatalomra jutását pedig a Fideszes szavazók tették lehetővé. Tehát a Fideszes szavazók miatt a lakáscélom elérhetetlenné vált.

Azért utálok embereket a politikai nézetük alapján, mert ők a szavazati jogon keresztül közvetett hatással vannak az életemre.

Érted már, kérdező?

2024. jún. 24. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!