Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szóba állnátok ezek után...

Szóba állnátok ezek után velem? Miért igen, vagy miért nem?

Figyelt kérdés

Van egy viszonylag új szokásom az interneten, ismeretlenül (és ismeretlenekkel) való bemutatkozásnál: gyakran azt a téves információt közlöm magamról, hogy "világos szürkéskék" szemeim vannak, világos hajam, illetve 193 cm magas vagyok, sportos testalkattal. (A testalkatról ritkábban hazudok, mint a szemszínről, hajszínről és magasságról.)

Mindeközben: 182 cm vagyok, sötétbarna szemekkel, közép-sötétbarna hajjal, és vagy 140 kilóval.

Valahogy nem tudom elviselni, hogy nem világos szem,- és hajszínnel rendelkezem. Persze, a nagy súlyom is zavar, de furcsamód nem annyira, mint a színösszetételem.

Egyébként, fehér, magyar ember vagyok ettől még, de valahogy nyugodtabb lennék, ha igazak lennének rám a fentebb írt hamis infók.

2024. jún. 24. 16:33
 1/10 anonim ***** válasza:
89%

Nekem nem az lenne a fö gond, hogy nem olyan vagy, amilyennek mondod magad (habár az is zavaró lehet), hanem hogy nem tudod magad elfogadni.

Másrészt van, amin tudnál változtatni (gondolok a 140 kg-ra), és az is negatív számomra, hogy nem akarsz tenni semmit ez ellen.

2024. jún. 24. 16:40
 2/10 anonim ***** válasza:
38%

Nem állnék veled szóba, mert nem mondassz igazat. Ha én azt állítanám magamról,

ismerkedéskor hogy 1 milliót keresek havonta, és kiderülne, hogy csak 250-et, de csak azért mert nem bírom elfogadni, az hogy esne neked? Én is csak szépítem a dolgokat. Ez butaság amit csinálsz, mert máris nem magadat akarod megszerettetni, hanem egy kitalált valakit. Miért nem tudod elfogadni önmagad?

2024. jún. 24. 17:02
 3/10 A kérdező kommentje:
Igen, viszont ez nem olyan nagy horderejű nagyzolás, mint amit te a fizetésről írtál.
2024. jún. 24. 17:23
 4/10 anonim ***** válasza:
74%
Szóval, ha én ismerkedni akarnék veled (feltételezés), akkor már az első találkozásnál az általad leírt srácot keresném, és amikor mondanád, hogy valójában te vagy az, akkor lehet, hogy el is menne a kedvem, mert nem az vagy akinek leírtad magad. Ergo rögtön az lenne, hogy ha ebben nem mondassz igazat, akkor miben nem mondassz még? Hogy miért kell szépíteni a valóságot? És lehet, hogy te másban nem hazudsz, de mégis hogy hiteted el? Az a lényeg, hogy önmagadért szeressenek az emberek, és ne annak, akit kitalálsz. Azért mert szebbnek fested le magad, attól még nem leszel vonzóbb. Ezt nem bántásból írom neked. Szőkére esetleg be tudod festeni a hajad ha ennyire zavar.
2024. jún. 24. 17:37
 5/10 anonim ***** válasza:
45%

3

Lehet, de aki ilyen szinten nem tudja magát elfogadni, azzal valami nem stimmel.

Ráadásul magad alatt vágod a fát, mert aki világos haj, szemszín kombóra bukik, az csalódni fog, ha meglát, míg akinek a barna jön be, pont nem fog megtalálni.

2024. jún. 24. 17:51
 6/10 anonim ***** válasza:
21%
Én nem csinálnék olyan nagy ügyet a szemszín, hajszín és a magasságból, viszont a súlyodból már igen, sőt még fel is pofoználak, amiért eltitkoltad.
2024. jún. 24. 18:07
 7/10 anonim ***** válasza:
62%
Nem nagyon.Ha én őszinte vagyok akkor ezt vissza várom!
2024. jún. 24. 23:24
 8/10 anonim ***** válasza:
46%

Nem igazán.

Bizalmatlan vagyok, így nekem erről az első gondolatom az volt, hogyha ebben, ami relatívan könnyen kideríthetően hamis infó, füllentesz/csavarsz a valóságon, akkor mi a garancia arra, hogy más dolognál nem így jársz el?

2024. jún. 24. 23:39
 9/10 anonim ***** válasza:
44%

Sem a magasságoddal, sem a hajszíneddel, sem a bőrszíneddel, sem a szemszíneddel nem lenne semmi bajom. Sőt, még az is lehet, hogy a 140 kilóddal sem, ha az egyenletesen, arányosan oszlik el rajtad. De ha rájövök, hogy kapásból átbaszcsiztál, mert nem tudod elfogadni magad (lelki defekted van), és/vagy nem vagy képes változtatni magadon (mert lusta vagy és csak sajnáltatod magadat), akkor kapásból kihajítanálak, mint macskát ...-ni.

A kamuzás sokkal gázabb, mint a külső tulajdonságok. Kamusnak sosem hihet az ember, sosem lehet mellette biztonságban. Egy túlsúlyos, barnahajú, barnaszemű emberben meg igen (ha nem kamuzik mellette).

2024. jún. 25. 02:16
 10/10 A kérdező kommentje:
Azon az oldalon, ahol hazudtam magamról, szinte mindenki azt teszi.
2024. jún. 26. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!