1/17 anonim válasza:
Attól függ. Aki nem dicsekszik velük agresszívan, állandóan felemlegetve és akiröl tudom, hogy megérdemli mert tett érte, azokénak igen.
3/17 anonim válasza:
Igen, ha az valóban siker. Tehát ő tett érte valamit, nem pl. benyomták egy jó munkahelyre.
De magánéletben is örülök, pl. ha valakinek sikerül egy normális párkapcsolatot kialakítania.
4/17 anonim válasza:
Nem. Miért örülnék neki? Engem nem érint és én se leszek előrébb tőle az életben.
5/17 anonim válasza:
Attól függ, ki az. Az ellenségeim sikereinek nyílván nem örülök.
6/17 anonim válasza:
Örülök-örülök... De nem annyira, mint a saját sikereimnek. A sajátomat intenzívebben élem meg, sokkal boldogabb vagyok magam miatt, vagy más miatt. Ha a másik sikere az én életemre is pozitívabb hatással van, akkor is teljes az örömöm.
7/17 anonim válasza:
Ahhoz hogy tényleg tiszta szívből tudjon örülni egy ember mások sikereinek, ahhoz nagyon el kellene nyomnia az egoját. Ugyanis az életben az emberek észrevétlenül is versengenek. Kinek jobb a gyereke valamiben, kinek van jobb kocsija, pozíciója, ruhája stb. Nem véletlenül mutatja mindenki a jobbik oldalát a közösségi médiában is.. de amúgy vannak ilyen emberek, de szerintem nagyon kevesen.
8/17 anonim válasza:
Csak a saját csaladtagjaim sikerének. De az ellenségeim sikereinek nem tudok, épp ellenkezőleg. De szimpla ismerősök sikereinek sem. Én annak örülnék a legjobban, ha nekem lenne sikeres az életem.
9/17 anonim válasza:
Igen, azoknak az embereknek, akik szimpatikusak, tehetségesek és szorgalmasak, azoknak nagyon tudok örülni. Kicsit az igazság érzetem helyreáll, ha látom, hogy olyanok is el tudnak érni sikereket a mai világban, akik tettek érte és megérdemlik. De amikor valakit jogtalanul elismernek, az tud zavarni, mert igazságtalannak érzem sokszor.
10/17 anonim válasza:
De fura ezeket a válaszokat olvasni. Nekem nincsenek ellenségeim. Persze nem szeretek mindenkit, és nem vagyok mindenkivel jóban, de azért az ellenség egy másik kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!