Noknek semmi se jo?
Figyelt kérdés
2024. jún. 23. 06:32
21/25 anonim válasza:
Csak a te örómödre: èn ugyan férfi vagyok (tènyleg; miért a nőkre van kihegyezve?), 67. évemben.
De nem a koromnak megfelelően öltözöm, de mèg csak nem is átlag fiatalkènt (pl. bokáig lógó úlepű nadrág, orrpiercing).
És azt mondom, amíg bohócnak öltözöm, ne játszam a nagyapót. Le sem ülók sokszor, de ha hellyel kínálnak, kedvesen elhárítom.
Vagy ha ülök, van hogy átadom olyan fiatal nönek, aki nem szorul rà.
És van, amikor úgy rogyok le, mint egy zsák krumpli.
22/25 anonim válasza:
Nem BAJ, hogy segíteni szerettél volna, megköszönte, nyilván tök jól esett neki, de most nem kérte.
Sértődjem meg a munkatársaimra, akik megköszönték, de nem vettek a kekszből, amit körbekínáltam? Kb. ilyen szintű hisztike ez.
23/25 anonim válasza:
#16 én se bszásra való felkínálkozásra gondoltam, hanem csak hogy emberileg nyitsz felé, kommunikációt kezdeményezel.
24/25 anonim válasza:
A buszon amúgy úgy van hogy van aki nem bír leülni mert pl fáj a térde, vagy bekajált és állva jobban érzi magát, van aki meg alig aludt és leülne vagy neki az a jobb. Most ha át akarod adni olyannak a helyed akinek be van állva a térde, nem fog a kedvedért leülni, vagy aki pl nem akarja hogy összegyűrődjön a ruhája. Más meg alig várja hogy átadd a helyed, de ez nincsen rájuk írva. Pl terhesség se látszik eleinte semennyire, pedig épp akkor esne jól neki ülni.
25/25 anonim válasza:
Magyarok vagyunk, nem vagyunk egy eszes nép, így nincs mit várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!