Noknek semmi se jo?
Figyelt kérdés
2024. jún. 23. 06:32
11/25 anonim válasza:
De miért gondolod, hogy neki az baj lett volna, ha elmész mellette?
12/25 anonim válasza:
Gondolom már jól elképzelted hogy végre egyszer nyitsz egy nő felé és te leszel majd a nap hőse, az erős férfi, aki még udvarias is, és a csaj ott fog hálálkodni neked perceken át, de aztán udvariasan leintett hogy "kössz de megy egyedül is".
Aztán most jössz panaszkodni mert nem tudod feldolgozni ami történt :D
Jaj de nehéz lehet férfinak lenni...
13/25 anonim válasza:
Muszáj neki mert jön a pasija és meglátja hogy kommunikál egy másik pasival és otthon jön a féltékenység műsor.
14/25 A kérdező kommentje:
En nem akartam hogy halalkodjon nekem csak segiteni akartam neki felvinni a kocsit
De ezentul nem segitek senkinek, ha ez ekkora baj
2024. jún. 23. 11:34
15/25 anonim válasza:
Nem baj, csak nem kért belőle. Lépj tovább.
16/25 A kérdező kommentje:
Egyebkent a segitseg felajanlasat nem neveznem nyitasnak egy no felé, nem randira hivtam
2024. jún. 23. 11:51
17/25 anonim válasza:
"De ezentul nem segitek senkinek, ha ez ekkora baj"
. De ki mondta, hogy baj?
18/25 anonim válasza:
3 napja leestem a lépcsön,mert tök hirtelen kibicsaklott a bokám egy csávó szaladt le a lépcsőn és felsegített. Megköszöntem,nagyon cuki volt tőle. Én személy szerint nagyon hálás voltam neki,hogy nem ment el mellettem.❤️ 29N
19/25 anonim válasza:
Az a nő az nem ugyanaz a nő, mint aki meg örülne hogy segíts. Nézd meg jobban, más hajszín, más szem, biztos ha jól megnézed feltűnik hogy nem az összes nő ugyanaz.
20/25 anonim válasza:
A nők nem homogén halmaz. Nem mindenkinek ugyanaz a jó. Van nő, aki elvárja, hogy segítsenek neki, van nő, aki maga szereti megoldani a dolgokat. Te az utóbbiba futottál bele, még csak bunkó sem volt. Azt meg nem tudhatod, hogy megsértődött-e volna, ha elmész mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!