A nők szemében csak az a férfi, aki nem válogat és bárkivel, bármikor, stb?
Nem vagyok már egy mai csirke (51f), de ezzel a nézőponttal most találkoztam először, méghozzá nálam idősebb, műveltebb, stb nő szájából. Ez tulajdonképpen a férfiak, nem is annyira burkolt, leállatozását, ösztönlényekké való leajjasítását és egyben felcímkézését is jelenti, nem?
Jó, mondjuk ezt pl a vallási hovatartozás árnyalhatja, de ha tényleg ez az általános vélekedés, akkor itt, a mi keresztény kultúránkban, mi a fészkes fene értelme van a holtomiglan-holtodiglan hazudozásának? Miért csodálkozik a társadalom pl a válások magas számán? Mindkét nem véleménye érdekel, de leginkább az, hogy tényleg minden nő szemében csak az a Férfi, aki válogatás nélkül minden "lukra" rámozdul és betalál?
Egy, vagy több incel unatkozik. Lehet, hogy már most napszúrást kaptak és szerintem ezért is a nőket utálják.
Ebből a kérdésből is a süt, hogy kamu.
Nos, itt most senki nem utált senkit sem. A fentebb vázolt dolog, idegen emberek közötti őszinte és nyílt beszélgetésben hangzott el.
A téma az volt, hogy a férj szerepe egy házasságon belül. Mennyire marad férfi a házasságon belül a férj? Tovább él a férfi ha megházasodik és férj lesz belőle? Ezt a dilemmát dobta be a közösbe a szeánszunkat vezető illető asszony.
Elnézést kérek, ha nem volt teljesen tiszta a kérdésfelvetésem, de nekem nem megy túl könnyen ezeknek a dolgoknak az egyértelmű megfogalmazása.
Hát vannak bizonyos nők, akik inkább hibáztatnak mindenki mást, mint hogy tükörbe nézzenek.
Nőknél is van rengeteg személyiségzavar, ők még érzékenyebbek a visszajelzésekre.
Nemtől független ez, a túlzott egoizmus az egyén halála a párkapcsolataira nézve.
Miért kell egy szóval az embert megbélyegezni? (Incel) egy unatkozó idiota kitalálta, azóta minden pihent agyú ezt aggatja a másikra.
Egyet mondok, a nők egy bizonyos részével az alattomos felszínesség a probléma. Azért születnek ilyen kérdések és azért depressziós sok férfi.
Tehát 51 éved alatt találkoztál egyetlen véleménnyel, amit most így általánosítani próbálsz?
Te sem vagy a legélesebb kés a fiókban
Vallást meg teljesen felesleges ilyen kérdésekbe keverni, mert szimplán manipulációs tevékenység a pórnép kontroll alatt tartására
Annyira bírom hogy az országban minden férfi ide jár méltatlankodni, amikor egy nő valami hülyeséget mond neki.
Ha fél évszázadot leéltél ezen a bolygón úgy, hogy most hallottad először egy nőtől hogy ezt mondja/így gondolkodik, akkor jah, nyilván ez az általános.
Abban, hogy mit tartunk férfiasnak gondolom ugyanúgy megoszlanak a vélemények, mint bármi másban. Simán lehet, hogy akivel (akikkel) te beszélgettél így gondolják, de én meg had gondoljam úgy, hogy az a tökös, aki kibírja azzal egy "lukkal", ha már megígérte.
Hasonló korú vagyok, mint te, a környezetemben szinte mindenki elvált és kivétel nélkül mindenhol a férfi lépett le ú/frissebb husi reményében.
#7 Ennyire őszintén kimondva igen, most találkoztam vele először. Burkolt utalgatásokkal, éreztetésekkel, érzékeltetésekkel, tehát nem nyílt és őszinte verbális kommunikációval persze már máskor is, többször is (pl: "mindnek egy anyja volt..." és társaiknak a benyögésével).
Azt, hogy ezt egy igen magas felsőfokú végzettséggel rendelkező pedagógus nő, szélesebb közösség előtt, így megfogalmazza és nem csak a belső gondolati szintjén lebegtetve tartsa, ez számomra egy fontos és jelzésértékű kinyilatkoztatásnak számít.
Tehát szerinted pl a Isteni tízparancsolat, egy teljesen felesleges erkölcsi intelem és egy üres lózung?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!