Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok erről az arcform...

Mit gondoltok erről az arcformáról?

Figyelt kérdés

[link]

az arcformám teljesen ugyanilyen mint neki. A vonásaim is hasonlítanak az övére, csak nekem a szemem mogyoróbarna(de a szemformám úgyszintén hasonlít az övéhez). A szemöldököm kb ugyanolyan formájú, a színe viszont az enyémnek sötétbarna. A hajam feketés-barna. Az orrom pont ugyanolyan széles mint az övé szóval még az is passzol. Az ajkam keskenyebb hosszra, viszont teltebb.

jún. 20. 12:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
77%
Nagyon bájos.
jún. 20. 12:40
 2/13 anonim ***** válasza:
72%
naon cukor
jún. 20. 12:46
 3/13 A kérdező kommentje:

de szerintetek nem gáz ez a kerekebb arcforma?

nem szebb egy vékony arc?

jún. 20. 12:47
 4/13 anonim ***** válasza:
91%

3: Szerintem szép ez az arcforma.

Akinek hosszabb az arca, az meg általában kerekebbet szeretne :)

jún. 20. 12:52
 5/13 anonim ***** válasza:
94%
Mert miert lenne gaz?
jún. 20. 12:54
 6/13 A kérdező kommentje:
mindenhonnan az jön hogy vékony arc a vonzo es a szép
jún. 20. 13:00
 7/13 A kérdező kommentje:
barátomnak nagyon vékony arca van és gyönyörű az egész arca, és önbizalomhiányom van amiatt hogy nekem nem olyan mint neki. Pedig minden nap elmondja hogy gyönyörű, stb..vagyok de nem tudom elhinni hogy egy ilyen tökéletes pasinak kellek
jún. 20. 13:02
 8/13 anonim ***** válasza:
89%
Hat ez teljesen egyenfuggo kinek mi tetszik es mi a vonzo. Ha valakit ezzel befolyasolni tudnak ott onertekelesi problema van. De hidd el, ez egy teljesen szep arc.
jún. 20. 13:04
 9/13 anonim ***** válasza:
72%

6: Én nem ezt látom. Inkább a kerek, babás arcot szokták úgy általánosságban szépnek tartani.

De nem az arcformától függ, hogy valaki szép-e vagy ronda. Minden típusban vannak szépek.

jún. 20. 13:27
 10/13 anonim ***** válasza:
52%
Szögletes arcél. Semmi extra.
jún. 20. 15:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!