Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van itt olyan ember, aki...

Van itt olyan ember, aki bàrmilyen okból külföldre költözött, de magányos és honvágya van?

Figyelt kérdés
Én három éve élek Prágában, s megnehezíti a helyzetem, hogy a párom meg a családom Budapesten lakik. Párom nem igazán szeretne ideköltözni, amit megértek. Ugyanakkor én is csak menekülésből költöztem ide az az igazság. Jó itt, de hiányzik az otthonom, magányos vagyok, s mióta párom van Pesten, valahogy itt nem is találkozom senkivel, magányos vagyok. Csak azt várom mindig, hogy a párommal összebújhassak.

jún. 17. 23:27
 1/9 anonim ***** válasza:
56%

Prágában élsz és unod magad?

Egy gyönyörű város van mit felfedezni benne.

jún. 18. 00:38
 2/9 anonim ***** válasza:
56%
Akkor menj haza. Ha nem mész akkor pedig ne panaszkodj
jún. 18. 02:25
 3/9 anonim ***** válasza:
82%
Én haza is költöztem emiatt. Nem voltam boldog Németországban, pedig irodai munkám volt jó fizuval, beszélem a nyelvet is folyékonyan, lettek kint barátaim is, de nem tetszett a német mentalitás, pesszimizmus, munkamorál, hiányoztak a barátaim, a családom, maga Budapest…hazaköltöztem és végre megint boldog vagyok. Életszínvonalban nincs nagy különbség az én esetemben, így önmagában a pénz nem motivált.
jún. 18. 07:11
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Fordítva volt, Hollandiában voltam 6 hónapot de hazament
jún. 18. 08:00
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Sok embert ismerek,akik hazaköltöztek. Mind a honvágy miatt. Általában Németországból.
jún. 18. 08:06
 6/9 anonim ***** válasza:
62%
Magány pipa, honvágy? Nem
jún. 18. 09:30
 7/9 anonim ***** válasza:
75%
Igen, amikor kijöttem eleinte rossz volt, párom azt mondta hogy vagy hazaköltözök vagy el hagy. Elhagyott..🤣 Nem költöztem haza és milyen jól tettem.9éve élek boldog párkapcsolatban és van egy kislányunk 🥰 A honvágy elmúlik hidd el és nagyszerű embereket ismersz majd meg. 18voltam mikor kijöttem, 29 vagyok jelenleg.
jún. 19. 08:46
 8/9 A kérdező kommentje:
Én is 29 vagyok. Viszont nekem a párom nem itt élm
jún. 19. 09:07
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem itt élt velem, mint leirtam, vagy hazaköltözök vagy lehagy, elhagyott mert nem költöztem haza, itt ismertem meg a párom 9 éve együtt élünk, nem magyar.
jún. 19. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!