Mit tegyek ha gyenge férfi vagyok?
Figyelt kérdés
20F. Soha nem voltam menő gyerek, első és egyetlen kapcsolatomban el voltam nyomva 3 évig, határozatlan vagyok. Hiába húzom ki magam és igyekszem , mikor élés helyzetben oda kellene valamit mondani valahova , egyszerűen elveszik a hangom. Bizalmas ismerőseimtől nem egyszer kaptam már meg hogy jobb lenne ha határozottabb ,erőteljesebb lennék. Valahogy kifelé nem tudom kommunikálni megfelelő határozottsággal a gondolataim .Egy erőteljesebb karakter mellett elveszek. Hogy lehet ezen javítani? Vagy aki ilyen az ilyen?2024. jún. 16. 22:51
12/20 anonim válasza:
Nyugaton ezt meg lehetne oldani egy nagy kaliberű maroklőfegyver és egy nagy köbcentis autó beszerzésével. Ti meg tesztoszteronnal lövitek, teszitek tönkre magatokat. Szép vilàg, szép orszàg.
13/20 anonim válasza:
Mit tegyek ha gyenge férfi vagyok?
Válassz erős férfit magad mellé!
14/20 anonim válasza:
Különleg milyen vagy?
Nem lehet hogy félsz?
Én 168 cm vagyok, de nagy a pofám, így mit mondhatnék?
Soha senki nem köt belém, mondjuk ehhez azért 5 évi gyúrás kellett
15/20 anonim válasza:
Hallod te 168 centi! Nehogy már kalandba verd magad, hogy neked a gyúrás miatt nem mernek szólni! Akibe normális vér van, magasról sz@rik rá, hogy hogy nézel ki!
Ébresztő!
16/20 anonim válasza:
Valaki a 15. válasz körül elég frusztrált és kisebbrendűségi komplexusos...
18/20 anonim válasza:
Mondjuk 168 centivel csak dwarfmaxxolni lehet.
19/20 A kérdező kommentje:
A kommenteket olvasva sok válaszoló még rosszabb helyzetben van mint én. Most kicsit nyugodtabb vagyok
2024. jún. 17. 22:26
20/20 anonim válasza:
Hát ja, szerinted miért csépelik itt sokan a billentyűzetet? Mert odakint laposabbak, mint a tehénsz*r.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!