Hogyan lehet leküzdeni a kissebségi érzetet?
Javarészt attól alakult ki hogy a magasságom miatt( alig hogy elérem a 160at) mindenki fiatalabbnak néz. Pici vagyok és törékeny úgymond. Lány vagyok, most 23, épp munkahelyet keresek de annyira rám tör a szorongás e miatt az egész miatt, mert mi van ha lenéznek e miatt, vagy nem vesznek komolyan és ezért nem kapok állást. Lehet hogy ez nem így van, csak a fejemben alakult ki ez, de férfiak terén is mindig olyat választottak helyettem aki érettebb, nőiesebb külsejű, talán ez is rátesz a dolgokra.
A szorongás nagyon megnehezíti a mindennapjaimat,próbálkozom leküzdeni de olyan nagyon nehéz.
Szia. Mindig csak magadra figyelj és soha ne adj mások véleményére.
Ezt valószínűleg csak magadnak képzeled be. Légy lazább, ne stresszeld túl a dolgokat, attól még jobb nem lesz.
Hát melohelyen úgy szokták az ilyenek hogy elnyomnak fúrnak másokat mobbingot csinálnak, minél jobban bántsanak vkit.
Mert ezektől hiszik magukat többnek.
Mindenféle magyarázat, mentegetés, fájdalom oka felmerült,de lényeg nem...
az iskolai végzettség...példa az egyik menyem..150 cm, mégis egy multi (vezér)igazgató-helyettese...
...ez hogy? Kérdezed? Nos folyékony olasz, angol nyelv,és három diploma...(építész, közgazdász,meg még valami)nos ezek pont elegendőek voltak a válogatásnál..az, hogy alacsony? Senkit nem érdekelt.
(és ráadásul olasz volt aki kikérdezte, és javasolta a felvételét..a magasságát soha nem hozták szóba.)
Köszi aranyosak vagytok:)
Nehéz leküzdeni.. így vagyok bekódolva.
5/5
Nem is azokkal a dolgokkal van a gond amiket elértem mert sikeresnek tudhatom magam a saját életemben és azokban a dolgokban amikhez értek, de ez ezt leszámítva előjön. Sok helyen pedig tényleg rossz indulatúak az emberek sajnos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!