Ha egy nőnek nem kék/zöld szeme van, hanem barna, viszont szép a formája, és hosszú szempillája van, mellé nagyon előnyösen sminkel, azt tudja kompenzálni?
Figyelt kérdés
és mellé nagy szeme is van2024. jún. 13. 09:08
21/29 anonim válasza:
22/29 anonim válasza:
A legtöbb férfinak a nők viselkedésével van baja,nem a szemszínével.Persze ne legyél igénytelen,nagyon kövér,de hát ezek alap dolgok.
23/29 anonim válasza:
Én nem hinném, hogy szükség volna bármit kompenzálni csak azért, mert barna szemű vagy. Nekem pont az ideálom, ha egy lány barna szemű.
24/29 anonim válasza:
Persze, a világ legátlagosabb tulajdonsága csúnya. Te kibszottul hülye vagy.
Ennyi erővel az átlag magyar nő 164 cm, akkor aki ilyen magas, az is csúnya? Csak magasabban vagy alacsonyabban lesz szép?
25/29 anonim válasza:
Szerintem a férfiak ezt leszarják. Barna dzemem van, soha egy férfinek se volt baja vele.
26/29 anonim válasza:
Férfiként mondom, hogy nem szemszín alapján ismerkedek. A barna szem is szép. Nemtudom hol olvastad ezt, hogy fontos a szemszín.
27/29 anonim válasza:
Miért kéne egy barna szemet kompenzálni? Szerintem szépek, és még véletlenül sem lesz valaki kevesebb, több, mint a másik, pusztán a szemszíne miatt.
28/29 anonim válasza:
"a férfiak 99%-a által ideálisnak és vonzónak gondolt szemszín a barna, hanem a kék/zöld"
A páromról 5 év együttélés után derült ki, hogy fogalma sincs, milyen színű a szemem... egyébként barna. A párom reakciója: "ez miért fontos?". Igazat adtam neki amúgy, semmi jelentősége.
29/29 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!