Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a legrosszabb dolog, ami...

Mi a legrosszabb dolog, ami egy emberrel történhet?

Figyelt kérdés

jún. 12. 10:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
73%

4-es, aki olyan agyhalott, mint pl John Jones az ne csodálkozzon, hogy végül életét veszíti...

Bocs, a barlangászokat pont nem tudom sajnálni, a legtöbb azért hal meg, mert "valami el akart érni", és ezért olyan szűk helyekre mászik, ahová értelmes ember nem és persze belehal.

Hmm, így járt, Darwin-díj.

jún. 12. 12:56
 12/21 A kérdező kommentje:
Én olyasmit tudok elképzelni, hogyha mondjuk valakinek balesetben meghal az egész családja, az illető meg túléli, de élete végéig nyomorék lesz.. Vagy a kisbabák, akik rákban meghalnak. Vagy ha valakit egy pedofil megerőszakol kiskorában, vagy ha a szüleik véresre ütik-vágják gyerekként.
jún. 12. 13:01
 13/21 anonim ***** válasza:
73%
Engem 6 éves koromban molesztált a rokonom, akire rábíztak pár napra és kihasználta az éjszakákat a mocskos vágyaira, velem. Sokáig nem mertem elmondani senkinek, mert megfenyegetett és féltem tőle. Tinédzserként elmondtam anyámnak, aki nem hitt nekem, szerinte csak kitaláltam, mert rossz jegyet kaptam és ezzel akartam kibújni a büntetés alól. Évekkel később elmondtam a nővéremnek is, aki nem mondott semmit, azóta sem beszéltünk róla, azonban néha meghívják a családi összejövetelekre. A legtöbb, amit ilyenkor tehetek, hogy nem veszek róla tudomást. Tudom, sokan most azt mondanák, minek megyek el ezekre az összejövetelekre. Az öcsém miatt, aki erről semmit nem tud és nem is akarom, hogy tudja.
jún. 12. 13:16
 14/21 anonim ***** válasza:
92%
#13 Iszonyú erős vagy. Ilyen szépen, tisztán áltátni, megfogalmazni egy szörnyűséget, és félretenni az öcséd miatt! Fantasztikus vagy. Remélem az öcséd szeret és becsül téged, mert azt érdemled.
jún. 12. 13:28
 15/21 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem az ami Furuta Dzsunkóval történt. Azt sem átélni sem kivülállóként nem élném át. (Tehát azt, hogy köteleznének rá, hogy végignézzem.)
jún. 12. 13:37
 16/21 anonim ***** válasza:
91%
Éber kóma, mikor az ember tudata tiszta, csak nem tud moccanni, kommunikálni.
jún. 12. 13:51
 17/21 anonim ***** válasza:
71%

A fizikai kínzás vagy kínhalál, pl amikor valaki a “szülőcsatornában” - ami egy barlangjárat volt míg ki nem öntötték betonnal- asszem 30 valahány óráig szenvedett mire meghalt, de az elégés, élve megnyúzás se lehet nagy élmény. Volt Magyarországon egy szegény Gabi nevű lány akinek a bántalmazó párja kinyomta a szemét, de a nagy kiterjedésű sebek fájdalma is borzasztó. Ha nem bírod a szenvedést ne keress rá arra hogy “cluster attack”, ami a legdurvább fejfájás, a fejüket a falba verik hogy enyhítsék a kínt.

Emellett persze az ép lélek bénult testben is borzalom…

A lelki dolgoknál pedig szerintem az ha tudod hogy meg fogsz halni de még nem akarsz (pl rákos betegséget megtudsz), de a demenciát tartom a legszomorúbb mentális betegségnek, mikor szépen lassan elveszted az emlékeidet, személyiségedet, és tiszta pillanataidban is csak azt érzed hogy “valami nincs rendben, valaki segítsen”. Illetve minden olyan ami önkívületi “szívrohamot kapok” pánikrohamos PTSD-t okoz, senkinek nem kívánom hogy átélje, ez mindenkinek más.

jún. 12. 14:51
 18/21 anonim ***** válasza:
3%
17-es! Ezt előtted már leírta valaki, nem kell 20x leírni azt a barlangbalesetet.
jún. 12. 15:07
 19/21 Senior Séf ***** válasza:
64%
Ha magába akar roskadni, és melléesik.
jún. 13. 18:31
 20/21 Senior Séf ***** válasza:
79%
Viccet félretéve, nekem az lenne a legrosszabb, ha magatehetetlenül kellene rostokolnom.
jún. 13. 18:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!