Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ezt miért csináljátok itt a...

Ezt miért csináljátok itt a gyakorin?

Figyelt kérdés
Írok kommentet egy kérdésre, erre privátban kapok olyan üzeneteket, amiket egész nyugodtan meg lehetett volna írni a kérdés alá is. Pl. "igazad van", "ugye?" és társai. Ennek komolyan mi értelme van? Állati idegesítő, jó lenne már abbahagyni. Azt már végképp nem értem, hogy komolyan azt hiszitek, hogy egy ilyen üzenetet válaszra méltat az ember?
jún. 10. 14:12
 1/4 anonim ***** válasza:
88%

Bár én még nem csináltam ilyent, nem mintha terveznék, szerintem igazából így akarnak beszélgetést kezdeményezni, csak nem sikerül túl jól. Közben abban reménykednek, hogy a másik fél nyitott és kapható egy kis írogatásra. Vagy, így akarják megtudni a másik felhasználónevét, bár ez is csak akkor sikerül, ha kapnak választ.

Nekem is sok ilyen üzenet jön, amikre az esetek igencsak nagy többségben nem válaszolok, sokszor nem is tudnék mit. Úgy is jártam már, hogy egyik itteni aktívabb napom végén, 4-5 üzenet várt ugyanattól a tagtól, aki egy rakat válaszomra privátban reagált, de mind olyasmi volt, mint ami a jelen kérdés leírásában is szerepel.

jún. 10. 14:37
 2/4 anonim válasza:
Egy ilyen kérdés kiírása után már csak azért is írni fognak neked.
jún. 10. 14:41
 3/4 A kérdező kommentje:
úgyis törlöm olvasás nélkül
jún. 10. 16:07
 4/4 anonim ***** válasza:

1, Ezt csak az író tudja;

2, Lehet így akarja felvenni a kapcsolatot, hogy még a témáról beszélgessetek.

jún. 10. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!