Mennyire normális ez?
Anyum 4 hónapja halt meg...
Apám már 10 ève...a barátom szerint már helyre kellett volna jönnöm lelkileg, hogy elvesztettem őket! Èn próbálok talpra állni de sokszor vagyok lehangolt emiatt ès mèg sírni szoktam, hogy már nincsenek velem... Antidepresszánst is szedek , de mèg így sem könnyű...
Szerintetek?
Őszinte részvétem. Teljesen normális, hogy így érzel. A gyásznak 5 szakasza van: [link]
Léteznek gyászfeldolgozással foglalkozó szakemberek. Keress fel egyet, ha gondolod.
Anyukád még csak 4 hónapja ment el. Az még nagyon korai. Mindenki másképpen dolgozza fel a gyászt és az elengedést. Hagyj időt magadnak.
Az antidepresszáns szedését pedig fejezd be, azzal nem fog megoldódni semmi. Inkább sírj, írj naplót, olvass a gyászfeldolgozással kapcsolatos könyveket, menj el szakemberhez.
Sok erőt és kitartást kívánok.
Nem lehet 4 hónap alatt túl lenni a gyászon.
Sürgetni sem lehet, nagyon empatikus a barátod.
Az antidepresszáns nen erre való, ne szedd, nem segít.
Az normális, hogy nem vagy túl rajta és hogy szoktál sírni.
De ez szerintem nem, ha ez nagyon befolyásolja a mindennapjaidat. Pl. emiatt nem tudsz normálisan élni, dolgozni, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!