Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire normális ez?

Mennyire normális ez?

Figyelt kérdés

Anyum 4 hónapja halt meg...

Apám már 10 ève...a barátom szerint már helyre kellett volna jönnöm lelkileg, hogy elvesztettem őket! Èn próbálok talpra állni de sokszor vagyok lehangolt emiatt ès mèg sírni szoktam, hogy már nincsenek velem... Antidepresszánst is szedek , de mèg így sem könnyű...

Szerintetek?

2024. jún. 10. 09:05
 1/7 anonim ***** válasza:
21%
Igaza van, el kell engedni. Nem folyamatosan rajtuk kattogni. Az élet megy tovább, élvezd.
2024. jún. 10. 09:10
 2/7 anonim ***** válasza:
93%

Őszinte részvétem. Teljesen normális, hogy így érzel. A gyásznak 5 szakasza van: [link]

Léteznek gyászfeldolgozással foglalkozó szakemberek. Keress fel egyet, ha gondolod.

Anyukád még csak 4 hónapja ment el. Az még nagyon korai. Mindenki másképpen dolgozza fel a gyászt és az elengedést. Hagyj időt magadnak.

Az antidepresszáns szedését pedig fejezd be, azzal nem fog megoldódni semmi. Inkább sírj, írj naplót, olvass a gyászfeldolgozással kapcsolatos könyveket, menj el szakemberhez.

Sok erőt és kitartást kívánok.

2024. jún. 10. 09:11
 3/7 anonim ***** válasza:
96%

Nem lehet 4 hónap alatt túl lenni a gyászon.

Sürgetni sem lehet, nagyon empatikus a barátod.

Az antidepresszáns nen erre való, ne szedd, nem segít.

2024. jún. 10. 09:23
 4/7 anonim ***** válasza:
62%

Az normális, hogy nem vagy túl rajta és hogy szoktál sírni.

De ez szerintem nem, ha ez nagyon befolyásolja a mindennapjaidat. Pl. emiatt nem tudsz normálisan élni, dolgozni, stb.

2024. jún. 10. 09:41
 5/7 anonim ***** válasza:
92%
Nekem tavaly ment el...Szerintem ezen teljesen túl lenni nem lehet.Azonban azt el kell fogadni,hogy ez az élet rendje.A szülők általában előbb hagyják itt az árnyékvilágot mint a gyerekeik.És ezen ha beleőrülsz,akkor sem tudsz változtatni.
2024. jún. 10. 10:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Reszvetem. Amiben te vagy, az teljesen normalis. Amit a baratod mond, az nem. Remelem, csak azert mondja, mert nem tud mit kezdeni a fajdalmaddal (bar igy is gaz, de sajnks jellemzo), remelem az elet mas teruletein tamogatobban viselkedik veled.
2024. jún. 10. 10:39
 7/7 A kérdező kommentje:
Apám halálán már túl vagyok...inkább anyum az aki miatt mèg kivagyok...sokat szenvedett halála előtt ...vègig nèztem ès ezt nehèz elfelejteni...☹️
2024. jún. 10. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!