Miért van az,ha valaki rendes az embertársaival,akkor azokban az emberekben folyton belerúgnak?
Én ilyen jóindulatú ember vagyok, nem vállalok konfliktust senkivel, inkább rájuk hagyom. Mindenkivel normálisan beszélek, még akkor is megtartom a moderált hangnemet ha vellem lekezelően és ingerülten beszélnek, és ilyenkor legtöbbször visszavesznek.
Belém nem rúg senki, velem rendesek az emberek, sőt pont azt vettem észre hogy túlságosan is pátyolgatnak, amit nem értek, mert azonkívül hogy normálisan és tisztelettúdóan beszélek az emberekkel, nem igen csinálok semmit.
A -ban, -ben ragok használata nagyon nem megy, és így rossz olvasni a kérdésedet. Nem "azokban az emberekben folyton belerúgnak", ennek nincs is értelme, hanem "azokba az emberekbe folyton belerúgnak".
Biztos mindig kijavitottak, hogy nem bótba vótam, hanem boltban voltam, és ezért azt hiszed, mindig -ban/-ben ragot kell használni, de nem. A -ba/-be ragokat ugyanúgy a megfelelő helyen kell használni.
És erről is azt gondolod, hogy beléd rúgok, de nem, csak rossz olvasni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!