Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az,ha valaki rendes...

Miért van az,ha valaki rendes az embertársaival,akkor azokban az emberekben folyton belerúgnak?

Figyelt kérdés
Tehát nem egy rosszindulatú,ha tud segít másoknak, alapvetően jó indulatú az emberekhez,nem bánt ok nélkül másokat és próbálja magát jól érezni magát a bőrében és segít másoknak,akár idegeneknek is.Az ilyen emberek miért vállnak céltáblává,amikor jó szándékkal közelednek mások irányában, nyílván az ilyen embereknek is van hibája,mint mindenkinek,de én valamiért azt veszem észre ,hogy aki ilyen gyakran beleállnak az ilyen típusú emberekben.Mi az oka?
2024. jún. 8. 08:15
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
Nagyon meg kell gondolni, kivel kedves az ember. Illetve akiben mar egyszer csalodtam, abban nem fogok ujra 100%ig bizni.
2024. jún. 8. 08:27
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Én ilyen jóindulatú ember vagyok, nem vállalok konfliktust senkivel, inkább rájuk hagyom. Mindenkivel normálisan beszélek, még akkor is megtartom a moderált hangnemet ha vellem lekezelően és ingerülten beszélnek, és ilyenkor legtöbbször visszavesznek.

Belém nem rúg senki, velem rendesek az emberek, sőt pont azt vettem észre hogy túlságosan is pátyolgatnak, amit nem értek, mert azonkívül hogy normálisan és tisztelettúdóan beszélek az emberekkel, nem igen csinálok semmit.

2024. jún. 8. 08:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem vettem észre, hogy folyton belém rúgnának.
2024. jún. 8. 08:42
 4/7 anonim ***** válasza:
53%
Gyengének hiszik, ezért állnak bele . Mint a tyúkok, akik képesek halálra csipdesni a leggyengébbet a baromfiudvarban.
2024. jún. 8. 08:44
 5/7 anonim ***** válasza:
55%

A -ban, -ben ragok használata nagyon nem megy, és így rossz olvasni a kérdésedet. Nem "azokban az emberekben folyton belerúgnak", ennek nincs is értelme, hanem "azokba az emberekbe folyton belerúgnak".

Biztos mindig kijavitottak, hogy nem bótba vótam, hanem boltban voltam, és ezért azt hiszed, mindig -ban/-ben ragot kell használni, de nem. A -ba/-be ragokat ugyanúgy a megfelelő helyen kell használni.

És erről is azt gondolod, hogy beléd rúgok, de nem, csak rossz olvasni.

2024. jún. 8. 09:11
 6/7 anonim ***** válasza:
De kik?? Egy munkahelyen például aki segítőkész a munkatársakkal szemben, az általában megbecsülésnek és szeretetnek örvend. Persze, nyílván nem mindenkinek jön be az ilyen tipusú kolléga, féltékenység vagy irigység miatt, de olyat nem láttam hogy a segítőkészséget általános "belerugással" viszonoznák.
2024. jún. 8. 12:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Eddig velem csak akkor bántak így, amikor vagy rosszkor voltam rossz helyen és rajtam próbálták meg levezetni a feszültséget, vagy pedig, amikor állandóan tőlem kérték a segítséget és már besokalltam, így nemet mondtam. Aztán kiakadtak.
2024. jún. 20. 16:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!