Lányok, örültök hogy ti vagytok a szebbik nem?
Figyelt kérdés
2024. jún. 6. 14:28
1/21 anonim válasza:
Elég semmitmondó “tény”(?), mégis minek kellene örülni pontosan? Heteró nőként nekem pl a férfiak tetszenek.
2/21 anonim válasza:
Ez egy semmitmondó sallang, akárcsak, hogy a férfiak az erősebbik nem. Mégis mit kéne kezdenem ezzel az információval, pláne úgy, hogy nőként nekem a férfiak a vonzóak, mondhatni szépek.
4/21 anonim válasza:
Nem, mert nem vagyok leszbikus. A rondább nem (férfiak) pedig tényleg rusnyák itt Magyarországon. Jobb lenne leszbinek vagy hetero férfinak lenni
5/21 anonim válasza:
Már miért lenne a női nem szebb?
7/21 anonim válasza:
Igen, mondtam is Pistikének az udvaron, hogy így jártál, beeeeeeeeeeeeee
8/21 anonim válasza:
Olyan szempontból rossz, hogy arányaiban sokkal kevesebb a helyes, sportos, igényes pasi, mint nő, ergo nőként nagyon fullosnak kell lenni ilyenekhez. Ha van rajtam egy kis hiba, már csak szexre kellek és érhetem be szintem alatti külsejű faszikkal.
9/21 anonim válasza:
Pedig sokszor átlagos kinézetű/testalkatú nővel is jön össze magas sármos pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!