Van itt olyan ember aki egykor szeretett valakit, de
később megutálta?
Figyelt kérdés
Elvileg a valódi mély szeretet nem múlik el.
2024. jún. 4. 13:27
1/7 anonim válasza:
Van. Nem én változtam, nem az én szeretetem múlt el, hanem olyanok derültek ki a másikról, ami miatt úgy éreztem, hogy nem is az az ember, akit én megszerettem. De az utálat is elmúlt szerencsére. Inkább közömbösség van csak évek után.
2024. jún. 4. 13:32
2/7 anonim válasza:
Van. Borzasztóan szerettem és konkrétan olyan helyzeteket elnéztem neki ahol a testi épségemet kockáztatta. Konkrétan bántalmazó párkapcsolat volt. Sok időbe telt, hogy leszakadjak róla.
Elég friss még ez a helyzet és jelenleg hullámzok a gyűlölet és a közömbösség között.
2024. jún. 4. 13:46
3/7 anonim válasza:
Van. Azonban a mai napig nem tudom, pedig már vagy 5 év telt el azóta, hogy félreismertem őt, a nehéz, stresszes időszak hozta-e ki belőle azokat a dolgokat, mondatokat, esetleg a kettő együtt, vagy valami teljesen más állt a háttérben. Elég csúnya dolgot is kezdett rólam terjeszteni egy veszekedés után, ami ott és akkor elkeserített, és mérges is voltam rá.
Azonban, bár kellett hozzá idő, az akkor érzelmek elmúltak, már csak közömbösség maradt a helyükön. Már teljesen hidegen hagy ő maga is, illetve a tettei is.
2024. jún. 4. 14:03
4/7 anonim válasza:
Jól szeretni szerintem még sohasem szerettem senkit. Olyan van, több ember is, akit a magam módján szerettem és mára már megutáltam. Milyen az a valódi mély szeretet? "A szeretet az egy érzelem és nem lehet méregetni, vagy van, vagy nincs."
2024. jún. 4. 14:18
5/7 anonim válasza:
Igen. Szerelmes is voltam, de aztán utólag elképzelni se tudom mit láttam benne 😂 Egy igazi rusnya bohóc volt. A szerelem tényleg vak.
2024. jún. 4. 15:40
6/7 anonim válasza:
Dehogynem!
Elmúlik az.
Okozhatnak akkor csalódást.
Illetve tévedhetsz akkorát.
2024. jún. 4. 15:54
7/7 anonim válasza:
Igen. Volt idő, amikor nagyon mélyen szerelmes voltam egy intelligens, szép, őszinte, tapintatos nőbe. Tisztában voltam azzal, hogy nincs és nem is lehet nála esélyem, - annyival tanultabb, intelligensebb, igényesebb volt nálam - és foglalt is volt, ezért nem erőltettem a dolgot, nem akartam egyikünket sem kínos helyzetbe hozni. Aztán beszippantotta a politika és jelentősen megváltozott, de nem az előnyére. Link lett, fölényeskedő és rákapott a számára előnytelen szépészeti beavatkozásokra is, - ami határozottan nem illet hozzá semmilyen szinten. Emberileg nagyot csalódtam benne, - végérvényesen a sorsára hagytam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!