Azt honnan tudhatom meg, hogy mennyi pontos vagyok mások szemében?
Mára is megvan a 10/10-es kérdés!!!
Volt egyszer egy okoskodó férfi munkatársam aki előadta, hogy a férfiak osztályozzák a nőket és általában mindig olyan nőket választanak akik tőlük 1-2 ponttal legalább fentebb vannak tehát egy önmagát 7-esnek tartó csávó minimum 8-9-es nőre hajt. Undorító szerintem.
#11 Kérdezni szeretném, hogy most mi az undorító? Az emberek pontozása, vagy az, hogy a csávók náluk nagyobb pontszámú csajt választanak?
Ez a pontozás csak az emberek külsejére vonatkozik? Mert akkor ez egy eléggé sznobjektív szempont, szerintem. Pl a szépségkirálynő választásnál se mindig az győz, aki nekem a legjobban tetszik a felhozatalból, sőt.
Régen volt egy ilyen nemzetközi oldal, nem tudom működik-e még.
Photofeeler
Feltöltöd a képeket magadról, és idegenek mondanak véleményt a külsődről, pontoznak.
12
Számomra az volt undorító igen, hogy a csávó szerint a férfiak maguktól jobb nőt keresnek, külsőre igen, kisugárzásra. Elég érdekes listája volt, fejből már nem emlékszem, de valami olyasmi, hogy az 1-2-re rá sem szabad nézni, a 3 az szoptatható de csak sötétben, a 4-5 az dugható de csak egyszeri alkalommal , a 6 középszerű, a 7-nél kezdődik a nő, a 8-9 az jó nő, 10 meg nincs azt ne higgye magáról senki, hogy tökéletes. Megkérdeztem tőle, hogy szerinte én hanyas vagyok, azt mondta, hogy 8, ő meg szerényen olyan 7-es, tehát hozzá való lennék...
Na kösz ezek után nem 😥🤣😅😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!