Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Eltudnátok képzelni az életet...

Eltudnátok képzelni az életet egy hegyvidékes környezetben?

Figyelt kérdés
Távol a város zajától, lényegesen csendesebb övezetben. Jó friss levegőn.

2024. jún. 3. 18:29
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
Én igen. De csak egy erős férfival, egyedül félnék.
2024. jún. 3. 18:36
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Gondolkodtam már ezen, és talán. Faház, amiben van víz/villany/fűtés/net, írói tevékenységet folytatni. A közelben egy (vagy) pata, (vagy egy) tó lenne.
2024. jún. 3. 18:38
 3/7 anonim ***** válasza:
84%

"lényegesen csendesebb övezetben"

Mármint mikor a falusi szomszéd nekiáll reggel 7-kor cirkulázni és hasonlók? :D

2024. jún. 3. 18:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Kérdés mit értünk hegyvidéki környezetnek? Ahol emberek vannak, ott nincsen csend. Ahol meg nincsen senki, ott hamar unatkozna az ember.
2024. jún. 3. 18:59
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Elképzelni bármit el tudok, de a gyakorlatban nem hinném hogy tetszene. Mindenért utazni kellene, macerás. Szeretem a városban hogy minden közel van. Szeretem hogy vannak emberek. Most pl itthon vagyok gyerekkel, kb a napom fénypontja mikor lemegyek vele a játszótérre és ott szocializálódunk.

A csend meg a friss levegő persze jó lenne, de mindent nem lehet egyszerre. Csak ezekért nem élnék valami infrastuktúra nélküli helyen. Egy barátnőm most terhes, városból költöztek kis faluba. Nyilván nem mondtam neki, de szerintem halál unalmad lesz ott csecsemővel, kisgyerekkel a semmi közepén.

Persze ha valaki home officeban dolgozó magányos farkas, akkor lehet hangulatos meg élhető is akár.

2024. jún. 3. 20:21
 6/7 anonim ***** válasza:
87%

600 méteren nőttem fel, a legközelebbi várostól 19 km-re.

Eskü, a megyeszékhely albérlete csendesebb nyitott ablak mellett...

Nincsenek non-stop csiripelő meg rikoltozó madarak, pletykálós szomszédasszonyok, körfűrésszel fát daraboló szomszédok, ugató kutyák, bőgő tehenek, dominanciaharcot vívó macskák, kuruttyoló békák, stb.

2024. jún. 3. 20:42
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Azért olyanokba is gondoljunk bele, hogy milyen jó, amikor lázas betegen nem kell utazni azért, hogy megvizsgáljon az orvos, hogy ha kell hirtelen valami a boltból, oda tudsz szaladni és mondjuk nem egy olyan a legözelebbi bolt, ahol örülhetsz, ha szombat délután vagy vasárnap nyitva vannak, ha rosszul vagy nem a világ végéről jön érted a mentő, ha a városba hívnak csaladi összejövetelre vagy temetésre, az nem egy egész napos program az utazás miatt.
2024. jún. 4. 07:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!