A lányok általában kiknek írnak vissza Facebook-on?
Idegenként, persze szingli lányokra ha ráköszöszönök, max 1 ír vissza.
Nincs gáz a kinézetemnel, csak nem igazán értem.
Ennyire bizalmatlanok lettek a lányok?
Vagy ti csajok mi alapján döntitek el, hogy egy pasival a neten szóba áltok e?
"nem 1-2 haverom jött össze facen egy lánnyal"
De milyen módszerrel? Csak úgy, random ráírt valami lányra és szerelem első kattintásra? Valószínűleg nem...
A facét is sokféleképpen lehet használni - mint ahogy bárhol máshol is sokféleképpen lehet próbálkozni.
Mi fontos neked egy lányban? És szerinted mi lehet fontos egy lánynak benned? Valószínűleg érdemes lenne sokkal jobban átgondolni, hogy kit is keresel, milyen céllal - és akkor az is kiderülhetne, hogy hol, hogyan lenne érdemesebb ismerkedni próbálni...
Amúgy igen.
Random simán összejöttek.
Nekem is volt pl egy neten való ismerkedés utáni kapcsolatom iwiw-en írtam rá, és 3 évig jártunk.
Passz
Akkor lazábbak voltak a csajok.
"Nekem is volt pl egy neten való ismerkedés utáni kapcsolatom iwiw-en írtam rá, és 3 évig jártunk. Passz Akkor lazábbak voltak a csajok."
Nem "a csajokkal" jöttél össze akkor sem, csak egyetlen egy csajjal.
Mindenesetre akkor neked már összejött így. Olyan kicsi erre az esély, hogy arra, hogy másodszor is ugyanígy összejöjjön, már igazán nulla - úgyhogy inkább próbálkozz máshogy.
Mi az hogy nem társkereső? 😂 Az utca sem társkereső még is lehet ismerkedni
Bárhol lehet ismerkedni, minden jelenlegi ismerősöd egyszer még ismeretlen volt még is örülsz neki hogy megismerted őket
Lehet, de ne várjuk már el mindenkitől hogy kötelező legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!