Rajta lennék az antiszociális spektrumon?
Nem hiszem. Vagy hat ennyi alapjan meg nem.
Kotodesi zavar, elfojtasok, rossz csaladi mintak, gyerekkori traumak es meg 100 dolog okozhatja, ez nem feltetlenul szemelyisegzavar.
Nekem is problema erezni az erzeseimet, nehezen megy - nekem szuloi mintanak koszonhetoen olyan jol sikerult mindent elfojtani, hogy mar en se talaltam. Es ez nem ritka. De ez csak egy lehetseges magyarazat, mind masok vagyunk, mas hatasok ertek. Terapiaban tudnad kibogozni.
Ha egy pszichológusnak mondasz csak ennyit magadról és nem többet, szerintem még ő sem lenne képes megmondani, hogy mi van veled.
Ha érdekel, akkor menj el orvoshoz. Az is lehet hogy tényleg van valami bajod, csak nem aspd, hanem valami más azt meg jó lenne időben kezelni.
Hasonló vagyok én is csak én 38 évesen.
Talán 1-2 embert ha szeretek, bizalmam nulla. Senkinek nem érdekel a halála sem akár gyerek akár idős. Nem hat meg senki.
De ha élni akarunk és munkát kapni és , hogy ne utáljanak az emberek mert hétköznapokban is kell az ismeretség a túléléshez és minden máshoz, muszáj egy maszkot hordani.
Mondjuk maszkot nagyon sokan hordanak, ez nem antiszociális tulajdonság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!