Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért lehet az ha nincs...

Miért lehet az ha nincs senkim, hogy rosszemberek kezdenek tapadni rám? Miért nem jók?

Figyelt kérdés

Nem alakulnak baráti vagy párkapcsolataim, viszont a nárcik vagy irigyek vagy bántalmazók vagy könyöklők vagy ellenkezőleg, a nyomik, elesettek, gnómok, ez a 2 réteg meg csőstől ront az életembe pl felkeresnek régebbi aljadék oszttálytársak, vagy ex zaklatók, vagy újabb zaklatók, vagy pont az túlórázik velem a munkahelyen aki a cég legnagyobb csődtömege, de random is ez megy.

Ha megállok egy zebránál mellém vagy egy sánta nyomorék kerül aki szintén a zöldre vár, vagy valami más abberált.

Ha kihívok vmi ismeretlen szerelőt,az is egy katasztrófa.

Tehát ha gyufaszálakból kéne húznom, enyém mindig a törött, sz.r.

Hiába ismerkednék barátkoznék építeném a szociális hálóm, tele lesz a "hálóm" ilyen "legyekkel".

Taszítom az ép embereket esetleg?

#csőstől a sérültek
2024. jún. 1. 19:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
54%

Szóval a sánták ne álljanak melletted a zöld lámpánál?

Leminősítesz mindenkit és csodálkozol, hogy nem találsz ép embereket?

Mit értesz ép szó alatt? Ha minden emberre dobsz egy negatív címkét, akkor valóban nincs ép ember a Földön...

2024. jún. 1. 19:48
 2/16 anonim ***** válasza:
62%
Egy filmben volt ilyen, az emberek mindenkit szépnek láttak, de egy valaki mindenkinek látta az igazi arcát, mind démonok voltak.
2024. jún. 1. 19:50
 3/16 A kérdező kommentje:

Nem leminősítem őket, de csak toxicok lennének az életemben és egy épeszű ember megválogatja a barátait vagy kapcsolatait. Lehetnek olyanok amilyenek mindenki, csak tőlem messze.

Én azt látom, mintha tapadna rám a szenny. De még a véletlenek esetén is.

Melyik az a film 2.?

2024. jún. 1. 20:17
 4/16 anonim ***** válasza:
76%
De kedves vagy, kérdező.. 😂😂 Hát én biztos nem akarnék olyannal barátkozni, aki "nyominak, gnómnak, vagy aberráltnak" tart. Jézusom...
2024. jún. 1. 20:32
 5/16 anonim ***** válasza:
44%
Hát a fogalmazásod alapjan te sem vagy egy ép ember, bocs. Ilyen lekezelően, degradálóan beszélni másokról..
2024. jún. 1. 20:39
 6/16 A kérdező kommentje:

A könnyebb érthetőség miatt van így írva fokozva.

Az is ott van pl hogy "elesettek"

A kulcsszó meg:"sérültek"

Ezeknek nyilván vannak árnyalatai is.

Mikor a gyk-n árnyaltan fogalmaztam és szépen, nem fogták fel miről beszélek le kellett írnom úgy ahogy az van.

2024. jún. 1. 20:45
 7/16 anonim ***** válasza:
48%

Hmm...

Szóval a gyk-soknak nem megy a szövegértés.

Értem. 🤔

2024. jún. 1. 20:53
 8/16 A kérdező kommentje:

Ha a gyk elemzésbe átmegy akkor írok pár szót:

Kékszilva, Aszalt szilva, rohadt szilva, szilvafa, szilvalé, Szilvia, szilvalekvár.

Ha bárkinek is a szeme megakad a rohadt szilván csak, az kit jellemez? Merthogy nem azt aki felsorlta.

2024. jún. 1. 21:04
 9/16 A kérdező kommentje:

Vagy rossz rosszabb még rosszabb legrosszabb.

Ez a réteg talál meg engem mindog magának és úgy zavar már egy kicsit.

Na igy már jó?

2024. jún. 1. 21:05
 10/16 anonim ***** válasza:
70%

De ez így túl sok akkor is.

Mintha másik világban élnél.

2024. jún. 1. 21:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!