Szerintetek van értelme még ennek az oldalnak?
Szerintem azért még van értelme valamennyi. Bár már én sem tudok úgy tekinteni az oldalra, mint rég. Nagyon sok a mesterséges kérdés, amik futószalagon gyártva készülnek, tehát eleve nem valósak. Tudom, kell pörgetni az oldalt, de ez így nagyon nem autentikus.
De még így is sajnálnám, ha megszűnne. Az utóbbi pár évben messze ezt az oldalt látogatom a legtöbbet, itt vagyok (még a fentiek tudatában is) a legaktívabb, szóval hiányozna.
Még is itt kötnek ki az emberek mikor már nem találnak semmit a neten.
Nem lenne értelme nem születne ennyi válasz.
Lenne még bőven létjogosultsága az oldalnak, csomó olyan kérdés van amire nincs egzakt, google által megtudható válasz. Pl olyan ahol megtörtént eseteket storyzhatnak példaképpen a válaszolók az adott kérdésre, vagy olyan ahol véleményt mondhatnak egyedi, kérdező által megtörtént esetről, viselkedésről stb. Vagy speciális szakkérdések, egyedi helyzetek.
A gond inkább a mindenféle agresszív, kötekedő hülyével van. Na őket kéne kipurgálni az oldalról, mert nagyon lehúzzák a színvonalt, és állítom miattuk mennek el innen a normális emberek is egyre inkább. A trollok is néha idegesítőek de ignorálhatóak, viszont a többségben azért sokkal jobban felmegy a pumpa/elmenekül ha jön valami frusztrált elmebeteg és beleáll minden ok nélkül. És valamiért ezeket sokszor hagyják mégis szabadon tombolni. Pedig megmérgezik és megölik a beszélgetést a felesleges kötekedéssel, ami sokszor még csak nem is a kérdéshez kapcsolódik. Vagy épp teljesen kiforgatott véleményt próbál meg erőszakosan végigverni mindenkin. Ezek szerintem nagyon lehúzzák a színvonalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!