Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek van értelme még...

Szerintetek van értelme még ennek az oldalnak?

Figyelt kérdés
Tisztelet a kivételnek, én azt látom, hogy zömében az emberek itt vezetik le a frusztrációt, felsőbbrendűségüket, haragjukat, a mindenséget is. És nem feltétlen csak hozzászólásban, rengetegszer volt, hogy valaki egy teljesen normális kérdésre adott hozzászólásomra privátban rám írt egy teljesen értelmetlen, indokolatlan trágársággal, vagy én írtam ki kérdést valamiről és ott engedték ki az érzelmi világuk sötét részét az emberek. Erőteljesen megy a kötekedés. Szerintem ezzel csak jobban lehúzza magát és mást is az ember, ha amúgy sincs olyan jól lelkileg. Ezt is félek kiírni, de hátha normálisan alakul... Bennem úgy rémlik, hogy évekkel ezelőtt az oldal egész "légköre" teljesen más volt. Nem azt mondom, hogy nem voltak ilyen emberek, de nem volt mélyen lehangoló.
2024. máj. 30. 19:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
73%

Nem sok.

Ott vannak a keresőmotorok, sok mindennek utána lehet/lehetne nézni.

Bár itt is képtelenek előbb ellenőrizni, hogy már létezik e az adott kérdés.

Olvasás, értelmezés, értés már nem megy.

Az is abszurd, hogy sokan nem a kérdésre válaszolnak, hanem elkezdik osztani a kérdezőt.

A válaszolók is kóstolgatják egymást.

A válaszokat nem hasznosság, hanem tetszés alapján értékelik.

Ez kérdezz-felelek oldal lenne, nem fórum.

2024. máj. 30. 19:57
 2/13 anonim ***** válasza:
76%
Van, az oldal tulajdonosa dörzsöli a markát. Neki megéri, a többieknek nem.
2024. máj. 30. 19:59
 3/13 A kérdező kommentje:
És szerintetek világvége nélkül, eljön annak az ideje, hogy annyira nem látogatják az oldalt, hogy nem éri meg fenntartani? Vagy azért odáig nem jut el, mindig lesz "utánpótlás"?
2024. máj. 30. 20:01
 4/13 anonim ***** válasza:
66%
Ha nem lenne, ez a kérdés sem születik meg.
2024. máj. 30. 20:02
 5/13 anonim ***** válasza:
91%
Nincs
2024. máj. 30. 20:42
 6/13 anonim ***** válasza:
77%
Én sajnálnám a megszűnne. A trollkodás engem is eléggé zavar, a másik meg az ok nelküli lepontozások, amitől megy lefele a százalékom. Sokkal inkább egy lájk/diszlájk gomb. Ha az ember normálisan válaszol egy kérdésre, sokszor akkor is lepontozzák őt, mert nem értenek egyet vele. Igen, Googleben is rákereshetsz bármire és gyorsabb is. Ami kicsit riasztó még, hogy az anonimitás leple mögött bármilyen pszichopata, perverz ember is lehet, aki bárkinek kiadhatja magát..
2024. máj. 30. 22:03
 7/13 anonim ***** válasza:
Nincs.
2024. máj. 30. 22:18
 8/13 anonim ***** válasza:
57%
Bizonyos kérdéseknek nincs értelme. Amit egy kis utánajárással a google megmond, arról is kérdést ír ki a hülyéje. Ettől felb@szom az agyam.
2024. máj. 31. 05:56
 9/13 anonim ***** válasza:
Ugy lenne ertelme hogy torolni kene a regebbi kerdeseket mert valamikor nem is nezem es 4-5 eves kerdesekre valaszolok
2024. máj. 31. 06:45
 10/13 anonim ***** válasza:
74%

Autószerelőként próbálok segíteni a fiatalságnak itt.

Na ott nem nagyon van 2 egyforma kérdés.

De gondolom van sok másik műszaki jellegű téma is, hasonló alapon.

Aztán még ott vannak a jogi kérdések, építkezéssel, felújítással, akár politika, művészet, nyelv, pszichológia, stb...

Mindig van új kérdés, idővel.

Aki ezt nem látja.....hát nem tudom, nem csak a "miért van ma rossz kedvem " kérdésekből kell kiindulni..

2024. máj. 31. 07:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!