Mi segíthet, hogy elengedjem a problémáimat és örüljek a lehetőségnek?
Nemsoká külföldre megyünk egy pár napra, ezzel megvalósítva egy régi álmomat. A gond csak az, hogy úgy összejöttek a dolgok, hogy nem tudok neki igazán örülni. Munkanélküli lettem. Nagyon krízishelyzetbe kerültem a hobbimat illetően. Az egyik családtagom súlyos beteg, és mind emellett a párommal sem túl harmonikus a helyzetem.
Ezért eléggé le vagyok törve. Alig van erőm még a hétköznapi teendőkhöz is, és akkor itt ez a külföldi út. Nem akarom lemondani, mert tényleg fontos, és át sem tehetem az időpontját.
Ja vagy neked az lehetoseg számba megy hogy 2-3 napot kint hepázol valahol amire elmegy a pénz?
A lehetőség tudod mi? Pl kulfoldi munka szállással eleinte heti fizuval vagy napi kifizetéssel, ott megismerni a leendő férjed, aztán annak akit ápolni kell elintézni a gondviselőjét vagy ápolóit stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!