Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Amikor munkahelyed modern,...

Amikor munkahelyed modern, minden jóval felszerelt, netalán luxus kivitelezésű, otthonod pedig egyszerű, talán szegényes, akkor lelkileg mindezt, miként éled meg, szeretsz hazamenni így is?

Figyelt kérdés
Őszintén! Mennyit túlórázol? Van, hogy szinte csak aludni jársz haza?

máj. 28. 10:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
#10 Én is home officeban vagyok, de néha kicsit ebbe is bele lehet őrülni. Jó a nyugi, jó a csend és hogy másra is van időm itthon, nem csak a munkára, de nem mindig jó egyedül lenni és arra várni, hogy a párom este hazaérjen.
máj. 28. 15:58
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Jól, mivel tudom, hogy a munkahely nem az enyém, az otthonom meg az enyém.

Semennyit nem túlórázom, imádok itthon lenni. Legszívesebben ki se tenném itthonról a lábamat.

máj. 28. 17:50
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy idő, amikpr nagyon frusztrált voltam a lakásomtól, mert sokmindent fel kellett újítani, miközben benne laktam, és nehezen jutottam egyről a kettőre az egész hercehurcával. A munkahelyem meg egy vadonatúj iroda, és sokszor eszembe jutott, igen, hogy mennyivel jobbak bent a körülmények.
máj. 28. 20:22
 14/14 Metionin ***** válasza:
100%
Nálunk az iroda ilyen luxi, de akkor sem ott vagyok otthon. Közepes minőségű albiban lakunk, szóval nem olyan az sem mint amilyenre én rendeztem volna be de akkor is kényelmesebb, mint az iroda. Otthonról dolgozom, havi egy alkalommal kell bemennem kötelezően, de amúgy bármikor dolgozhatnék az irodából ha arra szottyanna kedvem. De nekem kényelmesebb a home office akkor is, ha nincs masszázsfotel meg fancy kávégép.
máj. 29. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!