Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi az alapja annak a ténynek,...

Mi az alapja annak a ténynek, hogyha egy dagadt lány lefogy, attól még a lelke ugyanúgy dagadt marad?

Figyelt kérdés
Egyszerűen érződik rajta. De mi az oka hogy így, ennyire megmarad a dagadtság, és nem tudja elengedni? Ennyire a személyiségének a részévé válik, hogy dagadt volt?

máj. 27. 11:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

„Hangos, erőszakos, túlkompenzáló harsány mű önbizalom, sokszor agresszív és az ellentmondást nem tűri, könnyen feldühíthető.”

Szerintem attól függ miről van szó. Ha kiváltja belőle valami, akkor nem vele van a baj. Agresszívvá válok én is, ha hazudik valaki és megbízhatatlan vagy megcsal vagy bunkó velem vagy beetet engem mindenféle hűhó szöveggel csak azért, hogy lefeküdjön velem. Ok nélkül senki nem lesz ilyen.

jún. 12. 18:57
 12/12 anonim ***** válasza:

Normális ember nem tűri az ellentmondást, ez szerintem nem dagadt függő. Te örülnél, ha valaki ellentmondásos dolgokat tenne/mondana neked, amin nem tudsz kiigazodni?

Mű önbizalom? Hogy érted? Önbizalmat mutat, de honnan látod, hogy mű? Gondolatolvasó vagy? Lehet fel kellett építeni az önbizalmát. Akinek eredeti önbizalma van, az meg beképzelt?

jún. 12. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!