Hogy bírjátok elviselni a sok bolondot Budapesten?
Figyelt kérdés
Kb fél éve költöztem fel, de még mindig nem tudtam megszokni az egymillió hajléktalant, a lejmolókat, a tömegközlekedésen azt hogy gyakorlatilag minden utazásra jön egy üvöltöző, magában beszélő, baromságokat mondó barom. Itt tényleg ennyivel több őrült lenne, mint máshol? Minek köszönhető ez? Megyeszékhelyen laktam korábban, nem állítom, ott is voltak néha érdekes figurák, de azért nem volt ennyire lehúzó a helyzet.2024. máj. 25. 13:39
11/15 anonim válasza:
Szerintem ez valamilyen szinten hozzátartozik a nagyvárosi léthez, mert eleve többen is laknak Budapesten. Ki kell kerülni őket.
12/15 anonim válasza:
Nincs több, csak nagyobb a népsűrűség.
Nem okoz gondot, kocsival járok, jó környéken lakom, nem szociológiai kutatásként megyek ki az utcára. Így el tudok lenni a hülyéktől is általában.
Még mindig százszor Budapest és Pest megye, mint máshol az országban
13/15 Krómgyűrű válasza:
Én Borsodból jöttem fel Pestre dolgozni, már több, mint 3 éve.
Láttam itt Pesten érdekes dolgokat és embereket, de gyakran haza szoktam utazni és ekkor döbbenek rá, hogy amit itt látok Borsodban, az semmi, ami Pesten van.
Szoktam is mondani, hogy "Na, hazajöttem, ilyet is csak itt látni"... 😅
14/15 anonim válasza:
Nem belvárosban kell lakni akkor egy fokkal jobb a helyzet. Belváros undorító, drága lakhatás, szmog, zsúfoltság. Nem lakni való
15/15 anonim válasza:
Zajszűrős füles + csak akkor vagyok az utcán vagy bkv-n ha muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!