Hogy bírjátok elviselni a sok bolondot Budapesten?
Figyelt kérdés
Kb fél éve költöztem fel, de még mindig nem tudtam megszokni az egymillió hajléktalant, a lejmolókat, a tömegközlekedésen azt hogy gyakorlatilag minden utazásra jön egy üvöltöző, magában beszélő, baromságokat mondó barom. Itt tényleg ennyivel több őrült lenne, mint máshol? Minek köszönhető ez? Megyeszékhelyen laktam korábban, nem állítom, ott is voltak néha érdekes figurák, de azért nem volt ennyire lehúzó a helyzet.2024. máj. 25. 13:39
1/15 anonim válasza:
Több ember, több bolond, több jó fej, több bolt, több színház, több villamos, több türelem. Hát így. :)
2/15 anonim válasza:
Borsodhoz képest ez bakfitty. Sokkal kevesebb itt az ijesztő ember. A kéregetők meg ráadásul simán elhiszik, hogy külföldi vagy, ha angolul/németül szólsz hozzájuk.
3/15 anonim válasza:
Persze nem a belvárosban mászkálok. Ott én is félek XD
4/15 A kérdező kommentje:
Én a belvárosban lakom V. ker., és javarészt 99%-ban a pesti oldalon intézek mindent. Budára akkor megyek csak ha a kelenföldi vasútállomás a célom, egyébként nem. A gettó helyeket mint a X. ker., VIII. ker. belső részei kerülöm, de még így is. A külföldiek nem zavarnak, azokat nem értem :D
2024. máj. 25. 13:50
5/15 A kérdező kommentje:
2-es, jó persze, de lehet Chicago-hoz is hasonlítani, ahhoz képest lehet hogy szívderítő hely, gondolom érted. De ha az ember egy normális helyről jön, azért eléggé lesokkoló a helyzet.
2024. máj. 25. 13:52
6/15 A kérdező kommentje:
Egyébként a várossal nem lenne gondom, csak hát ez a sok őrült...
2024. máj. 25. 13:53
7/15 anonim válasza:
Az utóbbi években szaporodtak el ennyire. Nincs olyan nap, hogy ne találkoznék velük. Bárhova megyek, mindenhol ott vannak. Múltkor megyek, látom, hogy jön szembe, de már a mozgásáról láttam, hogy bolond, igyekeztem kerülni. De ő meg felém jött, és mondott valamit, de gyorsan mentem tovább, nem álltam meg. Erre fogta magát, és utánam köpött egy hatalmasat! Szerencsére nem talált el, nem győztem utána átvizsgálni magam. Szóval ezek amagukkal beszélgetők még csak hagyján, de belőlük is rengeteg van már. Ahogy észrevettem ez a covid hiszti is nagyon odavágott, rendesen megmentek tőle az emberek.
8/15 anonim válasza:
A belváros a legnagyobb gettó, Buda egész jó hely.
9/15 anonim válasza:
Bárcsak ez lenne a gondom
Nekem örökké vidéken kell rohadnom
10/15 anonim válasza:
Minél kevesebbet menni az utcán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!