Ha jelenleg van kb. 400 000 Ft megtakarításom, butaság lenne abból almás telefont venni?
1 millió Ft-ot akarok összegyűjteni.
Kiadásom nincs. A család biztosít nekem lakást, ahol egyedül élhetek, ők fizetnek mindent. Közben tanulok és dolgozok.
Jelenleg 400 000 Ft körüli megtakarításom van. De vágyom egy almás telefonra, amely 200 000 Ft körül van.
Te pénzed, te kerested meg, szóval vedd meg.
De a helyedbe 13 felett vennék iphoneot, mediamarktba kb 40kval lenne több, mint amit most kinéztél.
Ha nincs más amire gyűjtenél akkor vedd meg.
Én pl. autóra rakok félre, 100-nál többet így telefonra nem költök.
Lehetne beszélni a telefonról, hogy mi éri meg és mi nem és kinek, mert ki mire használja ugye....
olyan mint hogy veszel egy Macbook m2-őt 500--ért, vagy egy Aspire laptopot 200-ért....
Namost mire használod? Neteznei, filmeket nézni, zenét hallgatni meg egy office csomagora?
De attól is függ kinek mennyi pénze van aki 1 milliót keres havonta lesz**ärja h 500 vagy 200.
De sokszor ez olyan, hogy "nekem is olyan van"
Bevételem van, és hát pontosan ez tart vissza a vásárlástól, hogy ebből a 400-ból lehetne 800-at, vagy akár többet is csinálni.
A cél az lenne, hogy eljussak az első milliómig, így viszont -200 000 Ft-om lenne.
Szóval bár érzelmileg akarnám a telefont, de észszerűen inkább pénzt kellene gyűjtenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!