Ha lehetséges lenne, ti akarnátok tudni, hogy mikor haltok meg?
Figyelt kérdés
2024. máj. 22. 23:59
11/18 anonim válasza:
Nem. Ne ez határozza meg az életemet.
12/18 anonim válasza:
Konkrétan nem szeretném tudni, csak kb annyit, hogy lesz-e egy nyugodt öregkorom, vagy járhatok kezelésről kezelésre, mert az annyira nem mindegy.
13/18 A kérdező kommentje:
Köszi a hasznos válaszokat! Akkor leírom én is. Én szeretném tudni az időpontját, hogy tervezhessek az időmmel.
2024. máj. 23. 09:20
14/18 anonim válasza:
Én is szeretném tudni, mert így fel tudnám mérni, mibe lenne érdemes belevágni, mire maradt kellő idő, és így tényleg úgy tudnám tölteni az utolsó napjaim, nagy valószínűséggel, ahogy azokat szeretném.
15/18 anonim válasza:
Napra pontosan nem szeretném tudni, inkább csak azt, hogy melyik évben.
16/18 anonim válasza:
Igen. Szeretném tudni, hogy mennyi időre tervezzek, mert ha már csak 1-2 évem van hátra, akkor felmondanék és kiélvezném azt a kevés időt.
17/18 anonim válasza:
Bocs, hogy rákérdezek, de az itt jelenlévők közül senki nem hallott az Új világrendről, WEF-ről, globális tervekről stb? Hamarosan erősen fogyatkozunk majd, aki kiélvezni akarja az életet, annak nagybetűs HAJRÁ! Most! Nem majd, nem 1-2 év múlva, mikor már késő. Addig kell élni, amíg hagynak.
18/18 anonim válasza:
Jólvan, akkor ne beszéljünk arról, amivel a média is csordultig van. 🤦♀️ Ti tudjátok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!