Mit csináljak ha teljesen kiutáltak a gyárban?
Két éve költöztem erre a környékre és nincs más munkalehetőség.
Nagyon kedves a szomszédom és szép a környezet is ahol lakom, de ami a munkát illeti csak ez a lehetőségem van. Az részlegvezető állandóan engem piszkál és a többiek pedig rólam pletykálkodnak. Nem nagyon szoktam túlórát sem vállalni, mert nem kötelező a szerződésem szerint, de úgy veszem észre ez miatt is én vagyok a legrosszabb ember. Ahhoz, hogy egy másik helyre tudjak menni, az ingatlanomat is el kell adnom, ami minimum 1-2 év az ingatlanos szerint.
Nyiss a gyár mellé egy dohányboltot vagy büfét!
Egyből a kedvencük leszel újra!
Az ingatlanosok többsége csapnivaló, akivel te beszéltél meg idiota is.
Ingatlanossal 3 honap alatt kelt el a vidéki házunk.
Még videkebbeb, ingatlanos nélkül 2 hét. Normálisan beárazva.
Aki szerint meg a túlóra normalis dolog, es amugy is mindenütt kell, az húzza ki a kezét a biliből.
Spoiler: léteznek normális munkahelyek is.
Nem mostani kérdés így már nem sok értelme van válaszolni de ennyit hozzá tennék
Aki lenézi a gyári munkát vagy bármelyik másik munkát az annyit is ér. Ez is fontos, nem lehet mindenki orvos vagy ügyvéd és nem is kell hogy az legyen.
Persze, tégy ahogy neked jó.
Van akinek csak ez jut, ha tovább tudsz lépni az mindenképp jó. Sok sikert!
Azért az meredek, hogy az egész megélhetésedet meg az ingatlanvagyonod fentartását is egy nyűves gyári állásra alapozod!
Olyan nincs, hogy nincs más meló ott, mert akkor csinálni kell!
A tanulgatást egyenlőre hagyjad, gyűjtsd a pénzt, piacozz, csinálj garázsvásárt szabadnapodon, adjál-vegyél és próbálj függetlenedni a gyári melóktól!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!