Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Elégedett vagy a jelenlegi...

Elégedett vagy a jelenlegi életeddel?

Figyelt kérdés
Ha nem, akkor min változtatnál?
2024. máj. 21. 21:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Határeset. Nincs kimondottan rossz életem, de nem vagyok vele különösebben megelégedve sem - ami az én saram is.

Eddig sziklaszilárd elképzelésem volt arról, hol szeretnék dolgozni, volt is lehetőségem, gyakorlat formájában, kipróbálni ott magam. Hiába dicsértek, teljesítettem szuperül, be kellett látnom, hogy azt hosszútávon nem bírnám. Túl lelkiismeretes vagyok, sokszor nagy a stressz és még sorolhatnám, és túl nagy az esély a kiégésre. Úgyhogy kicsit most elveszve is érzem magam.

A tanulmányaim terén eddig nagyon meg vagyok magammal elégedve, remek ösztöndíjaim és lehetőségeim voltak (amikkel sikerült is élni), sok tapasztalatot is szereztem. De... szinte 0 a szociális magánéletem, és ez bánt a legjobban. A barátok kikoptak az évek alatt, csakis egy valaki maradt, aki bár nagyon sokat jelent számomra, nem olyan természetű, akivel komolyabb programokat is lehetne szervezni, amire igényem lenne. Párkapcsolatom meg nem is volt még sosem. Sokáig nem is érdekelt a téma, nem is jártam olyan helyekre, ahol meg tudtam volna valakit ismerni, most meg bánt a helyzet.

Környezetváltozás segítene nekem is. Ami, ha minden jól megy, meglesz ősztől. Illetve akkor új emberek is kerülnek majd az életembe, szóval a legjobbakban reménykedem.

2024. máj. 23. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!