Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért állnak az emberek a...

Miért állnak az emberek a busz ajtajában, meg a fojosón, mikor rengeteg az ülő állóhely? Ennyire bírkák a buszozó emberek, hogy nyájba tömörülnek az ajtóban?

Figyelt kérdés
Az az észrevételem hogy az emberek a pesti buszokon BKK BKV a csuklós buszokon és a szóló buszon mindig az ajtóba tömörülnek, mint a bírkák a nyájba. Vagy a ígyis szűk folyosóba. Nem lehet beljebb menni, mert ott állnak az útban. Komolyan mondom, úgy kell beljebb lökdösni a sok agyhalott barmot, mert hiába szólok normálisan hogy "elnézést, szabad lesz? Szeretnék beljebb menni!" Erre neki áll feljebb, szerinte én vagyok a gyökér, Stb. Én is be állok az ajtóba, ha a következő megállóban le szállok, de ezek vagy 25-megállót mennek, közben az ajtóban állnak, se le, se fel nem lehet szállni. Kénytelen vagyok odébb tólni ezeket a nem tudom én miket. Ja meg középen egy csomó ülő állóhely van, de azért is az utban állnak mint a ló rudi a lakodlomban. Érdekes ezt elsősorban magyarországon főleg pesten tapasztalom. A délpesti BKK BKV járatok valóságos küzdelem az utazás. Múltkór pénteken majdnem meg lincseltek a 159-es Buszon, az egyik barátommal mentünk a nagybátyámhoz, aztán be talált egy indiai rejtett erőforrás. Aztán én mondtam egy kis apróságot, aztán egy nő ilyet szólt, hogy "Nem zavar, hogy itt gyerekek is vannak?!?" Amint max 12+os beszédet mondtam. Ami még a Minimax csatornában is csak semmiség. Aztán a nő tini fia és barátja már általános iskola első osztályban előbb megtanulta a kamaszutrát mint az ABC-t. Jaj, gyerekek, szegények meg lettek rontva. Aztán már a bölcsiben az első szavuk a g#$$, p##$, Stb. Na erről ennyit. Ennyire primitív egy alja nép ez a "Magyar" ami már csak egy fogalom. Külföldön teljesen normálisak az emberek. Még Szlovákiában meg Romániában is. Ja aztán mi magyarok megszólunk minden népet. A nő aki rám szólt mert vitatkoztam azzal a karamell emberrel, ahogy Jézus Tanította. "Minek vegyük észre más szemébe a szállkát, ha miénkben ott van a gerenda?" Amint mihez tartást én roma vagyok és magyar állampolgár. Mielött bárki azzal jönne. De már annyira utálok itt élni ebben az országban. Sajnos a családom itt van. A rokonaim mind Angliában élnek.
2024. máj. 21. 12:08
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem tudom, melyik a durvább, hogy ilyen kérdezői kommentek megszülettek, vagy, hogy még ennyi idővel később is kint van az összes...

Az a dolog valóban roppant idegesítő, amikor vannak üres helyek, máshol is meg tudnának állni az utasok, de helyette tényleg az ajtónál kezdenek szobrozni a leszállásuk előtt jóval. Egyik héten ilyenért szólt rá a sofőr az egyik ott utazó nőre, akinek annyi volt a válasza, hogy "minek üljön le, ha úgyis mindjárt száll le?". Aztán a teljes út majdnem felénél volt végül a megállója.. indulástól számítva 20-25 percig állt ott, és nem is mindig törte nagyon magát, hogy leengedje a leszállókat.

Egyetem miatt állandó kontaktom van külföldiekkel, elsősorban hallgatókkal, de professzorokkal is néha, és köztük is ugyanúgy vannak bunkók, énközpontúak, de ugyanakkor teljesen normálisak és kedvesek is. Van hibája bőven a magyar társdalomnak, tisztelet a kivételt képező embereknek, de a többi nép sem tökéletes.

2024. máj. 22. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!