A magyarok miért mindig elégedetlenkednek mindennel?
mindig csak panaszkodnak
még mielött nekem támadna valaki,ezt a realitást látom
Hát én nem szoktam. :)
Azzal nem jutok előbbre, és csak negatív kisugárzásom lenne.
Okkal?
Hasonló, hogy "a magyarok feljelentgetősek". Hát ha két lábbal tiporják a jogaikat...
Az idősebb generációk valamelyest ezt nevelték belénk. Ha esetleg nem is, akkor előbb-utóbb az ember ilyen közegben találta magát, vagy csak egy ilyen ember került köré, és már meg is indult a rohadt alma esete.
Az előző oldalon téma volt a pszichológus, mentálisegészséggel foglalkozók látogatásának elmulasztása. Szerintem ehhez az is elég szépen közrejátszik, hogy sokan azokat, akik valamilyen mentális problémával küzdenek, gyengének látják, lenézik. A depressziót, szorongást divat"cuccnak" hiszik, mivel sokan visszaéltek már velük, úgy dobálóznak a kifejezésekkel, úgy diagnosztizálják magukat, hogy közben hiányosak az ismereteik, és valójában nincs is depressziójuk, szorongásuk. Akiknek viszont ténylegesen van, az imposztoroknak hála, még nehezebb minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!