Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A magyarok miért mindig...

A magyarok miért mindig elégedetlenkednek mindennel?

Figyelt kérdés

mindig csak panaszkodnak

még mielött nekem támadna valaki,ezt a realitást látom

2024. máj. 20. 21:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Hát én nem szoktam. :)

Azzal nem jutok előbbre, és csak negatív kisugárzásom lenne.

2024. máj. 20. 22:53
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Okkal?

Hasonló, hogy "a magyarok feljelentgetősek". Hát ha két lábbal tiporják a jogaikat...

2024. máj. 21. 08:12
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Az idősebb generációk valamelyest ezt nevelték belénk. Ha esetleg nem is, akkor előbb-utóbb az ember ilyen közegben találta magát, vagy csak egy ilyen ember került köré, és már meg is indult a rohadt alma esete.

Az előző oldalon téma volt a pszichológus, mentálisegészséggel foglalkozók látogatásának elmulasztása. Szerintem ehhez az is elég szépen közrejátszik, hogy sokan azokat, akik valamilyen mentális problémával küzdenek, gyengének látják, lenézik. A depressziót, szorongást divat"cuccnak" hiszik, mivel sokan visszaéltek már velük, úgy dobálóznak a kifejezésekkel, úgy diagnosztizálják magukat, hogy közben hiányosak az ismereteik, és valójában nincs is depressziójuk, szorongásuk. Akiknek viszont ténylegesen van, az imposztoroknak hála, még nehezebb minden.

2024. máj. 21. 09:48
 14/16 anonim ***** válasza:
Az ország nyugati részén élek. Azt látom, hogy sokan csak kertes, külvárosi házat tudnak elképzelni, 2 garázzsal és természetesen drága autókkal. Ehhez még ha jól is keresnek /Ausztria/ kell hitel. Amit törleszteni kell. Így aztán megy a sírás-rivás. Gyerek vállalás természetesen szóba sem jöhet mert hát miből? Tehát az életszínvonal fenntartása miatt az örökös panaszkodás. Viszont ebből egy fikarcnyit sem engednének.
2024. máj. 21. 13:55
 15/16 anonim ***** válasza:
Folytatás. Mi régi házban lakunk ahol a lakások szépek. Egy 13 éves autónk van. És nincs hitelünk és nem sírunk. Lányom osztálytársainak szülei beszélték hogy semmi pénzért nem élnének így.
2024. máj. 21. 14:02
 16/16 anonim ***** válasza:
Ez mar a genekben van, amit a következö generaciok is örökölni fognak. Ez nem vicc, lattam egy jo müsort, amiben erröl volt szo, hogy ilyesmit lehet örökölni, mert a genekben van. Nem az idösebb generaciok neveltek ezt belenk- ahogy itt valaki irta. Persze ezt latja a fiatal generacio, ha az elözö generacio ezen tömegesen nem tud valtoztatni. A mostani fiatal generaciotol, akiknek a gyerekei meg kicsik, pedig ezek a gyereket öröklik majd, es majd mondani fogjak, hogy "en nem tehetek rola, az idösebb generacio nevelte belem". Es ez igy es igy fog folytatodni. En latom a különbseget Magyarorszag gyerekei, fiataljai, es Nyugat Europa gyerekei es fiataljai között. Ott mast örökölnek, nem az örök panaszkodast, elegedetlenseget es rosszindulatot.
2024. máj. 25. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!