Milyen gyakran rendeltek internetről?
Miket szoktatok így vennünk,milyen gyakran?
Volt belőle nézeteltérésetek?
Régebben nagyon gyakran, heti szinten, mostanában ritkábban, de pont most van úton 2 csomagom is.
Nekem sosem volt komolyabb bajom semmivel kapcsolatban. Vettem már netről 600k-s laptopot is, rendben volt minden. 1 csomagom volt, ami eltűnt szállítás közben, de visszatérítést kaptam.
Nagyon ritkán veszek így dolgokat, akkor viszont megbízható/megbízhatóbb helyekről. Bár egy időben, amikor kpop albumokat gyűjtöttem (mikor még nem volt mainstream), azért voltak ilyen vásárlásaim, de egytől eltekintve minden teljesen rendben ment. Lekopogom, hogy ez továbbra is így maradjon.
Annál az egynél pedig az történt, hogy előrendelésben vettem, aztán a megjelenése után sem volt itt még vagy 1,5 hónapig. Utána írtam egy érdeklődő email-t a cégnek, normál hangnemben, és órákkal később visszaírtak, vagy 4x elnézést kértek, aztán feladták a csomagot pár ajándékkal, expressz mód. Aztán pár nappal később már nálam is volt, egyben, sértetlenül:) szóval végül jól zárult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!