Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Rendelt-e már valaki az...

Debi34_a kérdése:

Rendelt-e már valaki az internetről "lézeres hegesztőgép"-et ?

Figyelt kérdés

2023. dec. 20. 09:53
A kérdező szavazást indított:
Igen,klassz !
Átverés .
Vásároltam,de nem érte meg azt a pénzt !
Tökéletesen működik !
13 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Kitalalom, Temu vagy Aliexpress, 'hegesztogep' 35 dollarert?
2023. dec. 20. 10:04
 2/10 Gugu Gabor ***** válasza:
100%
Nem tudom mire gondolsz de Párszor láttam hírdetést ami deaalt milwaukee meg mittudom én milyen neveken futott (ugyan az a kütyü) a video is finoman szólva kamuszagu
2023. dec. 20. 10:04
 3/10 A kérdező kommentje:

A Facen találtam 4000, 6000 W-osatb 30000 Ft .

Fizetés utánvéttel.

2023. dec. 20. 10:07
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem értem ezeket a hírdetéseket . Ilyen olcsón, utánvétes fizetés,...stb. Talán téglát is küldhetnek a csomagban ?
2023. dec. 20. 10:14
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltetlenul tegla, csak hasznalhatatlan, nem teljesiti a specifikaciot, reklamalni meg ugy tudsz ha az aranak a masfelszereseert feladod Kinaba es varod a visszateritest. Nyilvan a sikhu.ye, kapzsi luzerekre utaznak, akik elhiszik hogy most aztan megfogtak az isten labat egy ilyen uzlettel, aztan amikor rajonnek mekkora madarak, szepen bekussolnak hogy ne valjanak nevetseg targyava.
2023. dec. 20. 10:22
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

45e Ft-ert vettem egy atlagos de korrekt inverteres palcas hegesztongepet.

Szerinted ennyibe kerulne egy lezeres gep?

2023. dec. 20. 10:35
 7/10 anonim ***** válasza:
84%

Sok, vagy éppen tizensok millió forint egy ilyen gép ára.

Ha utánvéttel harmincezerért kínálják, biztos lehetsz benne, hogy átvernek.

Ne ilyenre dobáld el a pénzedet!

2023. dec. 20. 10:57
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ! Valahogy én is így gondoltam,de azért csak megnyugtatásképpen kérdeztem . Mégegyszer köszönöm minden választ adónak,hogy szakítottatok időt a kérdésemre.
2023. dec. 20. 13:20
 9/10 anonim ***** válasza:
Egy igazi lézerhegesztő kb. 3-4 milliótól indul használtan. A 40-50 ezer forintos gépek semmi esetre sem "lézer" elven működnek. Ezek pisztoly alakú ívhegesztők. Az elektronikája nagyon gagyi, a teljesítménye harmat gyenge.
2023. dec. 20. 17:56
 10/10 A kérdező kommentje:
Igen,azt már sok helyen olvastam , hogy méregdrágák a lézerhegesztők. Ezért lepődtem meg,hogy egy kézi lézerhegesztő csak néhány tízezerbe kerül.
2023. dec. 21. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!