A fiúk miért szeretik jobban a szőke lányokat mint a barnákat?
Figyelt kérdés
Legalább is én így vettem észre, hogy a legtöbb fiú a hidrogénszőke kis cicababákat szereti....miért van ez? Most én is fessem szőkére a hajam, hogy jobban tetszek a barátomnak? o.O......vagy mi van már??máj. 20. 17:27
11/15 anonim válasza:
Egyáltalán nem számít, tetszett már szőke, sötétbarna, világosbarna, sőt vörös hajú lány is. Arc, testalkat és persze személyiség ami döntő, a hajszín szinte semmit nem számít (jó, rózsaszín vagy zöld ne legyen azért). Ha már haj, sokkal többet számít a hossz és stílus mint a szín: kopasz vagy rövid tüskehajú nő pl. nem igazán jönne be.
12/15 anonim válasza:
Ezt szerintem így nem lehet általánosítani. Nekem a barna, fekete hajú lányok általában sokkal jobban tetszenek.
13/15 anonim válasza:
Nekem a vörösöktől lesz nagyon kemény.
14/15 anonim válasza:
A szép nőket szeretik
Hajszin mindegy
15/15 anonim válasza:
Készült erről statisztika is. Igen szőkék előnyben. Nem hivatalosan pedig egy lány kipróbálta magát különböző hajszínekkel. Magasan a szőke vitte a pálmát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!