A fiúk miért szeretik jobban a szőke lányokat mint a barnákat?
Figyelt kérdés
Legalább is én így vettem észre, hogy a legtöbb fiú a hidrogénszőke kis cicababákat szereti....miért van ez? Most én is fessem szőkére a hajam, hogy jobban tetszek a barátomnak? o.O......vagy mi van már??máj. 20. 17:27
3/15 anonim válasza:
Ha igazán a barátod, valószínű így is tetszel neki hisz a barátod lett.
Ezt pedig szerintem nem lehet általánosítani!
4/15 anonim válasza:
Szóval van barátod?
Akkor meg miért a rinya?
El akar hagyni mert nem vagy szőke? Vagy nem tetszel neki így?
Egyébként pedig a kérdésedre a válasz ..Nem!
5/15 anonim válasza:
A sotet nepeknek erdekes, mert ritkabb.
6/15 anonim válasza:
Van egy régi mondás...a szőkék csapodárok, a barnák gonoszak, de bennem megbízhatsz mert én kopasz vagyok...
De egyébként nem szeretjük jobban. Csak feltűnőbb. Hamarabb észreveszed a szőke csajt a sok sok barna között.
7/15 Szolovjov válasza:
Engem aztán nem érdekel a hajszín ha természetes. A festett színek nem jönnek be.
9/15 anonim válasza:
Nekem a barnák jobban tetszenek általában.
10/15 anonim válasza:
Nekem speciel a barna tetszik jobban, kék szemmel, az a zsánerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!