Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért érzem kínosnak, hogy a...

Miért érzem kínosnak, hogy a menyem mekiben dolgozik?

Figyelt kérdés
Én bolti eladó vagyok, a fiam kórházban ápoló. Egyikünk sem egyemet végzett vagy keres annyit, vagy bármirt nagyra lennénk magunkkal, mégis szégyellem bevallani, de a közel harminc éves menyem mekis munkája valahogy kényelmetlen érzést vált ki belőlem, mintha szégyen lenne, pedig az is egy tisztességes munka. Én nem dolgoztam mekiben, de itt olvastam kérdéseknél, milyen kemény a munka minden gyorsétteremben. Egyébként kedvelem a menyemet, nem ellene szól. Tényleg fogalmam sincs, miért jött ez elő bennem a gyorséttermi munkáról.
2024. máj. 20. 12:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
83%

#6 és tudod ezt miért van így? Mert jön a vendég, az Isten, aki elvárja, hogy belép az ajtón és már azonnal ehesse is a kajáját.

Ha 3(nem túlzok, három) percet kell várniuk valamire, akkor a többség kicsapja a balhét. Gyorsétterem rendben van, de túlzás már ez a gyorsaság, azért ban ennyi elrontott, sz*r kiadott rendelés...

2024. máj. 20. 13:54
 12/21 anonim ***** válasza:
71%
Mert divat lenézni az ilyen munkákat. Pedig értelmetlen gyökerek be sem léphetnek a konyhára, mert csak balesetet okoznának. Nem csak krumplisütésből áll egy mekis dolgozó napja....
2024. máj. 20. 13:57
 13/21 anonim ***** válasza:
82%

Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű?

szép kis anyós vagy...

2024. máj. 20. 13:57
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Ne szégyelld legyél büszke rá.Dolgozik pénzt keres, nem tartatja el magát.
2024. máj. 20. 14:19
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem olyan gáz a Meki mintazt sokan gondolják. Egyrészt étteremtől függ, hogy milyen a főnök/csapat másrészt kedvezmények nélkül, műszakoktól függően nettó 300-400 ezret meg lehet keresni. A munka egyszerű, könnyen betanulható. Az olajszag nagyrésze távozik a szagelszívónak hála, de egyebként van tusoló is minden étteremben, így akár hajat is lehet mosni ha valaki akar.
2024. máj. 20. 14:20
 16/21 anonim ***** válasza:
9%

15# "Műszakoktól függően nettó 300-400 ezret meg lehet keresni."

Aha, max Budapesten...

2024. máj. 20. 14:21
 17/21 anonim ***** válasza:
33%
Az egyetlen reális a 10-es válasz, lepontozása hűen tükrözi a mai magyar mentális színvonalat.
2024. máj. 20. 14:22
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baj nincs ezzel a munkával. Egy normális becsületes munka. A helyzet az h te valami okból úgy érzed h a család többi tagja színvonalasabb ennél a szintnél és ahhoz mérten érzed ezt a munkát alacsonyabb rangúnak. Nem a munkával van a bajod hanem csak úgy érzed h többre is képes lenne vagy többre kellene törekedjen .
2024. máj. 20. 15:01
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

„de a közel harminc éves menyem mekis munkája…”

Ez lehet a kulcs, a kora. Úgymond tipikus diákmeló, sok fiatal átmenetileg, tanulás mellett csinálja. Én viszont kicsit sem nézem le, ha vki ezzel foglalkozik, legyen akárhány éves.

2024. máj. 20. 17:24
 20/21 anonim ***** válasza:
62%
Elképzelémsem sincs mi okozhatja benned ezt az érzést. Nézz mélyen magadba és valj színt önmagad elött. Bennem sokszor letisztázódnak ilyen dolgok, ha logikus menet mentén végiggondolom az érzéseimet.
2024. máj. 20. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!