Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A nőknek mért néznek el...

A nőknek mért néznek el többet mint a férfiaknak?

Figyelt kérdés
Most olvastam,egy nő bántalmazott egy férfit pálinkásüveggel fejbe vágta,a férfi meghalt a nő kapott egy évet,hozzászólásokba dzidták a férfit minek csalta meg a nőt,ha egy nő megy félre,akkoris a férfi a hibás,iskolába veszekedtem egy lánnyal,szólt a tanárnőnek,odaáltunk elé és hagynom kellett hogy megpofozzon,utána rajtam gúnyolódtak hogy,mindjárt sirsz egy lány pofonjától
2024. máj. 18. 11:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
39%

amúgy nagyon érdekes (/ijesztő) jelenség, hogy mindig azok az emberek fogcsikorgatnak a kettős mérce miatt, akik ennek a mércének a nyertesei.

akinek többet néznek el, és akinek több joga van, az szinte mindig úgy érzi, hogy igazából ő az elnyomott áldozat. (nem "csak" a férfiak ilyenek, szinte minden hierarchiában ez van)

aki érti ennek a pszichológiai hátterét, az írja le légyszi.

2024. máj. 18. 13:49
 12/14 anonim ***** válasza:
9%

Mert nő.

És mivel rengeteg a kiéhezett f**asz aki bármit megtesz sokukért abban a reményben h szex lehetne így megtehetik amit szeretnének, és elsőbbséget kapnak.

Nagyon sok olyan helyszín van ahová a csajokat ingyen beengedik, belépő sem kell,. csak azért, hogy a sok f**asz mind bemenjen és sokat fogyasszon és sok belépőt fizessen.

A szép lányoknak van olyan előnyük , hogy azzal sok férfit beinvitálnak munkahelyekre végekhez, vásárolni, kávét fogyasztani mert minden reggel ugyanaz a szép lány van a kávéfőzőnél.

Egy ideig én is azért szoktam oda egy pékség-reggeliző kávézós helyre mert minden reggel azt a szép lányt láttam azzal a gyönyörű mosolyával....még ha csak az a kötelező neki akkor is :)

2024. máj. 18. 17:13
 13/14 anonim ***** válasza:
45%
Nincs elnézve. Most nehogymár az egész társadalmat 1 kalap alá vedd pár hülye kommentelő miatt...
2024. máj. 18. 19:00
 14/14 anonim ***** válasza:
89%
Sok lepontozós kis ge*i!
2024. máj. 19. 07:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!