Irigy vagyok Azahriah-ra mit csináljak?
Az érte döglők mennyisége majdhogynem nulla azokhoz képest, akik egy fénykorát élő amerikai rockbanda tagjainak kegyeit keresték.
Túldramatizálsz.
Te nem fogsz attól kevesebbet d.gni, hogy neki szívesen felajánlkozna a fél ország, és akkor se tudnál többet d.gni, hogyha keresztülnéznének rajta vagy leköpnék az utcán a lányok.
Úgy tűnik még mindig van lejjebb. 🙄🤦
Az érték nem itt kezdődik. De az alsóbb kategóriás embereknek ez is megteszi. És ó...milyen büszkék rá, hogy őt kedvelik..🤣🤦
Nagyon erősen javaslom:
1, àllj le a kamukérdések kiíràsàval.
2, àllj le a piàval, érezhetően rombolja a kognitív funkcióidat.
3, feküdj vissza.
14-es
Milyen kamu kérdés?
Lehet több csajt kap meg mint te.
Gondolkozz már el,az emberek nem kevés pénzt fizetnek azért hogy láthassák,köztük sok nő ebből.A te kornyikálásodért biztos egy árva petákot se adnának.
És?
Pasi vagyok nem valami online gyökér, mégis aktív szexuális életet élek, nem egy lánnyal.
Ehhez nem kell egy nyomainak lenni, a csajok döntenek.
Én helyes vagyok, ő gazdag.
Rá a pénz/hírnév miatt tolonganak, rám mert jól nézek ki.
Erről ennyit kérdező.
17-es
"Én helyes vagyok"
A szépség relativ!
19-es
Irtam róllad ki kérdést már itt,sok nő irta hogy zaklatod őket a hülye privátjaidal,mert valami nagy csajozó gépnek hiszed magad,aztán lecsúszott alkesz vagy csak,semmi más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!