Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Irigy vagyok Azahriah-ra mit...

Irigy vagyok Azahriah-ra mit csináljak?

Figyelt kérdés
Már a gondolat is hogy hány csaj tenné szét a lábát neki,már az gondolat is örületbe kerget.A fókuszba volt ma egy csaj aki már attól is sirva fakadt hogy csak rá gondolt.
2024. máj. 17. 22:13
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
89%

Az érte döglők mennyisége majdhogynem nulla azokhoz képest, akik egy fénykorát élő amerikai rockbanda tagjainak kegyeit keresték.

Túldramatizálsz.

Te nem fogsz attól kevesebbet d.gni, hogy neki szívesen felajánlkozna a fél ország, és akkor se tudnál többet d.gni, hogyha keresztülnéznének rajta vagy leköpnék az utcán a lányok.

2024. máj. 17. 23:34
 12/30 anonim ***** válasza:
11%

[link]

És ő mégis ezt dugta

2024. máj. 18. 02:18
 13/30 anonim ***** válasza:
86%

Úgy tűnik még mindig van lejjebb. 🙄🤦

Az érték nem itt kezdődik. De az alsóbb kategóriás embereknek ez is megteszi. És ó...milyen büszkék rá, hogy őt kedvelik..🤣🤦

2024. máj. 18. 05:11
 14/30 Noren1989 ***** válasza:
69%

Nagyon erősen javaslom:

1, àllj le a kamukérdések kiíràsàval.

2, àllj le a piàval, érezhetően rombolja a kognitív funkcióidat.

3, feküdj vissza.

2024. máj. 18. 05:25
 15/30 A kérdező kommentje:

14-es

Milyen kamu kérdés?

Lehet több csajt kap meg mint te.

Gondolkozz már el,az emberek nem kevés pénzt fizetnek azért hogy láthassák,köztük sok nő ebből.A te kornyikálásodért biztos egy árva petákot se adnának.

2024. máj. 18. 12:45
 16/30 anonim ***** válasza:
81%
Miért kéne irigynek lennem rá? Egyáltalán nem szép, egy ZS kategóriás zenész, aki közel-keleti mulatóst dalol és toitoi mögött dug egy vélhetően részeg csajt. Erre most miért legyek büszke...?
2024. máj. 18. 12:51
 17/30 anonim ***** válasza:
60%

És?

Pasi vagyok nem valami online gyökér, mégis aktív szexuális életet élek, nem egy lánnyal.

Ehhez nem kell egy nyomainak lenni, a csajok döntenek.

Én helyes vagyok, ő gazdag.

Rá a pénz/hírnév miatt tolonganak, rám mert jól nézek ki.

Erről ennyit kérdező.

2024. máj. 18. 12:52
 18/30 anonim ***** válasza:
16# irigyet akartam írni a végén
2024. máj. 18. 12:52
 19/30 Noren1989 ***** válasza:
75%
#15, nekem nem Azahriah-val van gondom, hanem azzal, h ontod itt a bàrdolatlan kérdéseket. Ergo spammeled az oldalt, semmitmondó szar kérdésekkel.
2024. máj. 18. 12:55
 20/30 A kérdező kommentje:

17-es

"Én helyes vagyok"

A szépség relativ!

19-es

Irtam róllad ki kérdést már itt,sok nő irta hogy zaklatod őket a hülye privátjaidal,mert valami nagy csajozó gépnek hiszed magad,aztán lecsúszott alkesz vagy csak,semmi más.

2024. máj. 18. 14:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!