Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Aki manapság nincs fent a...

Aki manapság nincs fent a közösségi oldalakon, kimarad mindenből?

Figyelt kérdés

máj. 17. 21:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Kimaradt az algoritmus által szándékosan gerjesztett feszültségből, a fizetett politikai gyűlöletpropagandából, a legostobább emberek leggátlástalanabb rantjaiból, kötekedéseiből és vitáiból. Kimarad a rengeteg kéretlen és idegesítő babafotóból, a sokszor csak nagyzolásból feltöltögetett mindenféle rongyrázás és nyaralás képeiből (irígykedjetek prolik nektek erre biztos nem tellik, de jó nekünk idenézzetek). Kimarad a konteóból, okoskodásból, félrevezetésből ahogy egyesek mindenféle önkritika nélkül ömlesztik be a butaságot és fantazmagóriákat, ténynek álcázva. Kimaradnak a felszínes mi újság? az jó féle "kapcsolattartó" beszélgetésekből, és kimaradnak a csodás üzleti lehetőségekből amiket csakis élőben egy kávéra összefutva lehet felvezetni az 1000 éve látott ismerősöknek. Ja és kimaradsz az egykor felvett, mára már pofátlanul klikkvadász, szencázióhajhász idióta médiák cikkeiből is, meg az alatta kommentben hőbörgő és egymásnak eső emberek látványának mindennapi hatásából is. Meg biztos sok másból is kimaradsz még, amikre nem emlékszem. Szerencsére minimalizáltam már rég a facebook használatomat :)
máj. 18. 11:04
 12/19 anonim ***** válasza:
59%

Most komolyan kérdező.

Gondolom fiatalka vagy.

Én 35 vagyok, nem vagyok fent semmilyen közösségi oldalon.

Reggel, és este átnézem a híreket, tudod van olyan hogy böngésző.

Ami engem érdekel, pl NSO sport hírek, kékfény, szóval képben vagyok, és minek nézzem, hogy más mit tesz ki a közösségi oldalán?

Nekem fura ez a kérdés

máj. 18. 12:47
 13/19 A kérdező kommentje:

Ha fura a kérdés, senki nem kötelezett, hogy válaszolj rá. És nem vagyok "fiatalka".

Én se sértegettelek szerintem.

De azt viszont jó, hogy mondod, van olyan hogy böngésző!! Én eddig nem tudtam róla köszi!

Ha annyira utálod az ilyen oldalakat mit pattogsz itt gyakorin? Ez se különb oldal. Sőt..

A többi normális embernek írom:

Én csak azért kérdeztem, mert szeretném magam törölni facebookról. Már leszedtem magamról mindent, csak bárkinek megemlítem, azt mondják kimaradok majd mindenből. Mondjuk facebookon néhány csoportot sajnálok ott hagyni, mert van ami hasznos.

Nem tudom mit csináljak.

máj. 18. 13:55
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
9#vagyok. Évek elezelőtt töröltettem a face-t. Sajnáltam egy két csoportot, de őszintén megvallva, ha èrdekel valami amk ahhog kapcsolódott és keresek, youtube vagy utána olvasok cikkeket. Nem a világot jelentik azok ott. Ugyan onnan jutsz infóhoz ahonnan ők is.
máj. 18. 14:59
 15/19 A kérdező kommentje:

Jogos..

Engem már azért is piszkáltak mások, hogy leszedtem a képeim. :/

máj. 18. 17:37
 16/19 anonim ***** válasza:

Ennyit érsz, gmga másoknak akarsz megfelelni.

Mondom én hogy nagyon gyerek lehetsz még...

máj. 18. 17:42
 17/19 anonim ***** válasza:
*ha
máj. 18. 17:42
 18/19 A kérdező kommentje:
Mondjuk téged pont nem kérdezett senki. Nem is neked írtam az előbbi kommentem. :D Szerintem menj vissza facebookra. Ott pont a magadfajták szólogatnak be ugyanígy másoknak. :)
máj. 18. 19:16
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem használom kb. 8 éve. Programajánló weboldalakon rajta van minden, ami meg nincs és csak fb-on van, úgy vagyok vele az nem érdekel, mert nem nekem szól, még ha érdekel is, elítélem azokat a szervezőket vagy csoportokat, akik fb-n találhatóak csak meg.
máj. 19. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!