Hogyan kezelitek 30as korotokban a kontrollmániás szülőket?
Tartanom kell velük a kapcsolatot személyesen is, akkor is ha nem lakunk együtt.
Hogyha lehet, valamennyivel több tanács kellene, mint "én nem foglalkoznék ilyen emberekkel", köszönöm szépen :) .
Felnőtt emberként nem KELL tartanod senkivel sem a kapcsolatot, ha te nem szeretnéd.
Minnél kevesebb információt közölj a szüleiddel az életeddel kapcsolatban, akkor nem tudnak mibe beleszólni.
Azért az sem jó, ha most akkor ezentúl semmit sem mondasz el, mert ha netán bajba kerülnél, ki fog segíteni rajtad?
Szerintem az apró csprő dolgokst nem kell elmondani, mint pl. Rossz napod volt, beverted a térded, összevesztél Marival, stb. De komoly, súlyos dolgokat mindenképp beszélj meg a családoddal, mint pl. Ha elveszik a lakásodat, vagy valaki kihasznál, fenyeget, kirabol, ilyesmi.
KB 25 éves koromig nyeltem a hülyeségeiket. Amikor kinyiottam a számat és kiálltam magamért még én voltam a hálátlan suttyó. Azóta nem tartom velük a kapcsolatot, mindennek már 6 éve. Az első másfél hét volt furcsa utána mintha kicseréltek volna. Rögtön nyugodtabb lett az életem. Most ha annyira nem rossz a helyzet akkor ennyire durván nem kell velük szakítani de fektesd le a határokat mibe szólhatnak bele és mibe nem.
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!