Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Havi 250 ezer forint kiadás...

Havi 250 ezer forint kiadás havonta soknak számít?

Figyelt kérdés

Ebből 100 ezer a benzin, (hétvégente hazamegyek a 170 km-re lakó szüleimhez, mert vendégmunkás vagyok, plusz napi 40 km munkábajárás is van) a maradékot jóformán csak az étkezésre, mindennapi, háztartási kiadásokra költöm, plusz hazaadok havi 20 ezret. Új ruhát kb félévente egyszer veszek. Heti egyszer/kétszer büfében eszünk a munkatársaimmal. Meg heti egyszer egy-két sör a haverokkal a sörözőben.

Lakbért szerencsére nem kell fizetnem. Egyszerűen borzasztó soknak tartom ezt a kiadást, pedig annyira puritán módon próbálok élni, semmi luxus nincs. Szerintetek ez soknak számít? Heti 32 ezer ft az étkezésre+mindennapi kiadásokra

2024. máj. 15. 18:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem. Én is ennyit költök saját lakásban. Neked a benzin elég sokat elvisz nyilván, nekem a 250-ben már benne van minden a szórakozástól kezdve a cigiig, kaja, néha 1-1 random kiadás (ruha, fodrász, akármi), a számot magát soknak érzem persze, de így is tudok elrakni egy 100-ast, szóval nem annyira para. Nem az a fontos, mennyit költesz, hanem hogy mennyit keresel, könnyebb jobban fizető munkát találni mert spórolni csak egy bizonyos szintig tudsz.
2024. máj. 15. 20:13
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

A benzin része sok számomra. Nekem is kb. ennyi a havi kiadásom, de ez fedezi a lakbért, mert egy bérelt szobában élek, a kajámat, az országbérletet, az egyéb költségeket (tisztasági szerek, veszek valamit, ha otthon kifogyott, ilyesmik), és még szórakozni is tudok belőle.

Nyilván, ha olyan helyen laksz, ahol autó nélkül nem tudsz eljutni A-ból B-be, illetve szüleidhez nincs értelmes tömegközlekedés, akkor ez van.

Egyébként szerintem maga a költés nem sok. Elképesztően drága minden. Ma 800 forintot fizettem öt darab almáért. Pár napja voltam Aldiban, ami még nem is a drágább boltok egyike, és egy kosár élelmiszerért 17000-t fizettem, ami kb. másfél hétre lesz elég. Úgy, hogy én mindent otthon készítek el, aki pékárut reggelizik, vesz útközben egy szelet pizzát, egy kis fornettit, egy kis enegriaitalt, az ennél sokkal többet költhet.

2024. máj. 15. 20:21
 13/19 Noren1989 ***** válasza:
100%

A benzint csak egy nagyonlaza 2200km-mel szàmolva is 15literes àtlagfogyasztàs jön ki...?

A sima költés igen kevés, napi 4,5k nem sok ilyen kajaàrak mellett. Azért az a néha befigyel egy sör sem néha van, szerintem.

A szüleimet én is segítem, ennek pl a hàromszorosàval...

2024. máj. 15. 21:58
 14/19 anonim válasza:
75%
Szerintem nem költesz sokat, csak nagy részét a benzin teszi ki. Esetleg vonattal nem lehet megoldani a látogatást. Bár mivel másik országból jársz, lehet, hogy nehézkes. De az nem élet, hogy nem látogatom meg a szüleimet, hogy ne költsek pénzt az utazásra. Ha csak így lehet megoldani az utazást, akkor nincs választás, szerintem ne mondj le a hazalátogatásról. Lelkileg is fontos ez, és lehet, hogy a szüleid adnak dolgokat (pl. kaja) amivel hétközben spórolhatsz. Az is szép, hogy te segíted őket kis pénzzel. Ez mind oké szerintem.
2024. máj. 16. 08:11
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
Az étkezés nekem a fele és nem utaznék el minden héten. Illetve személy szerint nekem úgy sok lenne, hogy nem tudnék hobbiknak élni és egy petákom sem maradna párommal.
2024. máj. 16. 09:19
 16/19 anonim ***** válasza:
28%
Aránytalanul kevés amit leadsz , tegnapelőtt és ma aldiba voltam, fél - fél kosárért 8300 és 11170 Ftot fizettem . Nekem ez egy hét zaba de semmi extra se pia se drága étel ...
2024. máj. 16. 15:15
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
Hm....
2024. máj. 17. 09:33
 18/19 anonim válasza:
51%

A benzin nagyon sok!

Az oszkar telekocsi weboldalt ismered? Mindenképp hirdetned kellene ott, mert lehet visszajönne a benzin ára, vagy egy része legalább.

Vagy figyelj vegyél országbérletet és jarj vonattal egesz evben!

Magadra szinte alig költessz valamit!

2024. máj. 17. 12:18
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csak a lakbérem egy kis garzonért rezsivel 150-160 ezer, telefonszámla 11 ezer, bérlet 9500... És ebben sincs semmi luxus, csak alap dolgok.

Szóval hozzám képest te még jól állsz, mert nem kell lakbérre költened.

2024. máj. 17. 17:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!