Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van átlagban ennyi...

Miért van átlagban ennyi ingerült és negatív komment a Facebookon a hírek és a cikkek alatt? Akármiről is szólnak, mindenütt meg tud jelenni valaki, aki fikáz vagy hőzöng.😟

Figyelt kérdés

Itt elsősorban a magyar kommentszekciókra gondolok.

Oké, ha a post valaki megosztó politikusról szól vagy valami sokak számára nem kedvező törvényváltozásról, ott meg tudom érteni az ilyen reakciókat. Akkor is, ha valami szörnyű bűncselekményről írnak benne.

De az átlagos vagy pozitív hírek postjainál is rendre megjelennek ilyesmi kommentek.

Például arról írnak, hogy megrendeznek valami fesztivált x és y dátum között. És valaki bekommentel olyasmit, hogy "Nagy segítség ez a családoknak!" vagy hogy "Baromi jó! A hely szomszédságában lakom, nem fogok tudni aludni a hangzavartól."

Vagy kijön egy hír arról, hogy egy sztár a születésnapját ünnepli, és erre jön egy olyan komment, hogy "Gőzöm nincs, ki a francom ez!". Vagy hogy xy híresség Magyarországon tartózkodik, és erre egy olyasmi, hogy "Azzal a lendülettel húzhat is innen a p**sába. K**vára nem tud érdekelni."

Ami még a kedvencem, amikor egy cikkben körkérdést tesznek fel, hogy "Ön hova megy nyaralni az idén?". És erre valaki ordenáré stílusban, trágár szavakkal elküldi melegebb éghajlatra az adott oldalt, amiért ilyet merészelnek kérdezni. Mert hogy ő a minimálbér alatt keres, adósságai vannak, el kell tartania a famíliát, örül, ha éhen nem halnak hó végéig, hogy a görcsbe lenne pénze még nyaralni menni is.

És még sorolhatnám. Miért ennyi a negatívkodó magyar a kommentszekciókban?😟

máj. 15. 09:30
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
14 Azért is csinálják mert erre jön a legtöbb like.
júl. 29. 14:18
 22/33 A kérdező kommentje:
Na, a legfrisebb: Azahriah koncertjén meghalt valaki szívrohamban. Erre jönnek a röhögős fejek, meg az olyan kommentek, hogy "Attól a zenétől nem csoda, hogy infarktust kapott." Nem egészen az az eset, amiről a kérdésem szól, de azért eléggé megbotránkoztató.
aug. 4. 12:05
 23/33 A kérdező kommentje:
legfrisebb=legfrissebb
aug. 4. 14:31
 24/33 anonim ***** válasza:
51%

22

Miért? szerintem is egy talicska fos az a zene.

aug. 4. 16:56
 25/33 A kérdező kommentje:
24: Én se szeretem. De ettől még nem helyénvaló viccelődni valakinek a halálán, aki ráadásul az unokái szeme láttára esett össze. Vagy szerinted az?
aug. 4. 17:26
 26/33 anonim ***** válasza:
51%
24 Nem. Én a zenére mondtam.
aug. 4. 20:03
 27/33 A kérdező kommentje:
26: De se a kérdésem, se a 22-esemben felhozott példa nem arról és nem is ilyesmi jellegű dologról szól. Kérdezte itt bárki, hogy kinek mi a véleménye Azahriahról és a zenéjéről?
aug. 4. 21:06
 28/33 anonim ***** válasza:
51%
Nem én hoztam szóba azt a ktsgöt, csak mondom, hogy szar zene. Miért engem baszogatsz?
aug. 4. 22:31
 29/33 A kérdező kommentje:
28: Mert a 24-esedben alapvetően ráhelyeselsz arra, hogy valaki a koncerten infarktust kapó illető halálával viccelődik.
aug. 4. 22:35
 30/33 anonim ***** válasza:
51%
Hagyjuk..
aug. 4. 23:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!