Az emberek tudnak arról, hogy dohányzás, cigi nélkül is lehet élni?
Figyelt kérdés
Úgy látom, hogy sokak számára ez az info nem ismert.2024. máj. 12. 21:18
11/23 anonim válasza:
Senki nem hiszi ezt, nyugi. Menjél, szokjál rá te is aztán szokjál le.
12/23 anonim válasza:
Dohány, alkohol, energiaital és társaikon élő emberek mind gyengék. Képtelenek letenni egy teljesen felesleges dolgot, ami nélkül sokkal egészségesebbek maradnának és még a pénzük is zsebben maradna! Jellemben gyenge emberre utal a függőség!
13/23 anonim válasza:
Jól látod: mégha az utolsó pénze is van a hó végén, az csakis alkoholra, drogra, piára (ennek valamelyikére) költi rengeteg ember.
14/23 A kérdező kommentje:
Nekem nem kell leszoknom. Hogy miért? Mert:
- nem dohányzom
- nem narkózok
- nem iszok
- nem kávézok
- nem kapkodok bogyókat, nyugtatót, ilyesmiket
- nem vagyok szexfüggő, nem kúrogatok félre
Nem érzem szükségét, hogy ilyesmiktől függjek. Ha bajom van, akkor megoldom, nem ezekhez nyúlok.
2024. máj. 13. 01:21
15/23 anonim válasza:
14. Akkor mit okoskodsz olyasmiről amiről halvány lila fingod nincs? Láthatóan semmit nem tudsz a függőségről, szóval semmi jogod ítélkezni.
16/23 anonim válasza:
De azért olyan foreveralone vagy kérdező,hogy hajnal fél2-kor egy anonim oldalon próbálsz önmegerősítésre találni.
Írd ezt így ki arccal,névvel, meglátjuk hány ember áll majd szóba veled.
18/23 anonim válasza:
14
Na es akkormilyen fuggoseged van?
Telefon? Gyakori? Egyeb?
19/23 Szolovjov válasza:
Ezt annyira én sem értettem soha. Mert mindenki tudja hogy a cigi ki fogja nyírni. És csúnya halál lesz. Mégis be meri vállalni. És majd rákosan haldokolva mondogatja magának: biztos nem attól van, mert Feri bácsi is cigizett és milyen sokáig élt. Na ja.
20/23 anonim válasza:
Kérdező, van neked fogalmad egyáltalán a függőségről?
Úgy tűnik, nincs.
Nézz utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!