Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az emberek tudnak arról, hogy...

Az emberek tudnak arról, hogy dohányzás, cigi nélkül is lehet élni?

Figyelt kérdés
Úgy látom, hogy sokak számára ez az info nem ismert.
2024. máj. 12. 21:18
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Bármilyen függőséget leküzdeni borzasztóan nehéz, óriási akarat kell hozzá. Legyen az cigi, alkohol, cukor, gyógyszer, drog. (Nem beszélve az elvonási tünetektől, vagy mondjuk gyógyszer elhagyása esetén a mellékhatásokról.)

Nekem volt rokonom, aki gyerekvállaláskor szokott le a cigiről, na az szuper motiváció. Ettől függetlenül nen néztem le, amíg dohányzott, nem az én dolgom, a saját teste. Nem dohányosként egyszerűen arrébb megyek, ha valaki dohányzik, mert utálom a szagát.

De tudom, hogy ha nincs rá motiváció, szinte lehetetlen leszokni, bármiről.

2024. máj. 12. 21:24
 2/23 anonim ***** válasza:
90%
Kerdezo, te tudsz arrol, h lehet masok csesztetese nelkul is elni?
2024. máj. 12. 21:30
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Tudják. De a függőség nem könnyű téma... Én nem dohányzom, nem drogozom, alkoholt sem iszom, más típusú függőségeim vannak. Könnyen ugat olyan akinek nincs ilyen bűnös élvezet az életében.
2024. máj. 12. 21:32
 4/23 anonim ***** válasza:
72%
Mindenkinek van valami fuggosege. Kerdezo, neked mi?
2024. máj. 12. 21:35
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Aki valódi függő, az már nem azért teszi, mert úgy tartja kedve. Hanem mert konkrétan nem tud felkelni nélküle, aludni, dolgozni alkolhol, cigi nélkül.
2024. máj. 12. 21:38
 6/23 anonim ***** válasza:
84%

Visszakérdezek:

Az emberek tudnak arról, hogy húlye gyakoris kérdések nélkül is lehet élni?

Úgy látom, hogy sokak számára ez az info nem ismert.

2024. máj. 12. 21:40
 7/23 anonim ***** válasza:
85%
A víz,levegő,élelmiszer és a Föld bolygó kivételével;minden nélkül lehet élni.
2024. máj. 12. 22:08
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudtam! De köszönöm ezt az infót, megvaltoztatta az egész gondolkodasmodomat a világról.
2024. máj. 12. 22:13
 9/23 anonim ***** válasza:
94%
Senkit nem érdekel.
2024. máj. 12. 22:21
 10/23 A kérdező kommentje:

Senki nem a kérdésre válaszolt. Jöttök itt azzal, hogy nehéz a leszokás. egyrészt ki kérdezte, másrészt mi a nehéz benne? 2 családtagom is dohányzott. Mindketten leszoktak. egyszerűen lerakták a cigit és soha többet nem gyújtottak rá, ebben mi a nehézség?

De nem, én arra gondoltam, hogy ahogy figyelni szoktam ezeket az embereket, ahogy fuldokolnak a cigizés közben, hogy szerintem ők tényleg azt hiszik, hogy nem lehet élni a cigi nélkül. Mint ahogy nagyon sokan azzal sincsenek tisztában, hogy pl. lehet védekezni a nem kívánt terhességgel szemben. Fel sem merül bennük, hogy ne dohányozzanak, nem azért, mert nehéz leszokni, hanem mert szerintem azt hiszik, hogy az ugyanúgy kell az élethez, mint pl. a víz, a levegő. Már kicsi gyerekként elkezdik és aztán szívják, amíg el nem viszi őket a tüdőrák. Nehéz leszokni? Ezért nem kell bele sem kezdeni. Újabb gondolat, ami sokak számára új lehet.

2024. máj. 12. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!