Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A szülők nem tudnak gyereket...

A szülők nem tudnak gyereket nevelni?

Figyelt kérdés
Egyszer tanuja voltam egy esetnek mint később kiderült egy ficko megprobált bemászni egy keritésen,de beleszuródott a vas,rengetegen ott álltak,még akkor is amikor szedték le kopasz valaggal,nők és gyerekek is voltak,nyilván segiteni nem tudtak de moziba érezték magukat?igy vannak nevelve az emberek?én nem maradtam ott,amiket le irtam is onnan tudom hogy volt rola egy cikk,és ott irták jogy pl a marhája megérdemelte,most kopasz valaggal biztos átgondolta hogy csinál e ilyet legközelebb
2024. máj. 11. 11:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

A gyereknevelésre a legtöbb ember mindig is alkalmatlan volt.

Még ha jól is akarnák csinálni, akkor sem tudják, hogy kell.

(Nem pont nevelési téma, de nekem anyám pl tiszta jószándékkal konkrétan minden hibát elkövetttt, amit egy dadogó gyereknél el lehet... Én szóltam rá egyetemistaként, hogy már akaszkodjon le arról, hogy megszólít, mindig kiemeli, hogy épp dadogok vagy nem, stb, mert bizonyítottan csak ront a helyzeten.)

Annyival mondjuk legalább jobb a szitu a 150 évvel ezelőttiekhez képest, hogy a fizikai része már azért megy (Hogy 9 gyerekből már nem hal meg vagy 4 is, mielőtt elérné a 2 éves kort). Meg az érzelmi része is nem kicsit fejlődött a gyerekvállalásnak, amióta nem fogyócikkek a pulyák.

2024. máj. 11. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!