Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi az ami megváltoztatta az...

Mi az ami megváltoztatta az életed jobb/rosszabb irányba?

Figyelt kérdés
Akár egy szokás, rutin amit bevezettél vagy hobbi, viselkedés, felfogás, világnézet, kitűzött cél, akár egy ember, barát, kapcsolat stb . Ilyenekre gondolok , irjunk le a tapasztalatokat, mindenre kíváncsi vagyok , kort meg nemet is dobhattok. (Örülnék ha őszinte válaszokat kapnék)
máj. 8. 22:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Amikor 30 évesen, egy 19 éves csaj csókolommal köszönt vissza.

Eléggé mellbevágó volt, hogy nár teljesen más generáció vagyok. :)

máj. 9. 12:41
 12/15 anonim ***** válasza:
59%

A gyerekvállalás.

És megértem a 9-es hozzászólót.

máj. 9. 15:28
 13/15 anonim ***** válasza:
A sport. Megtaláltam a sportot,amit legjobban szeretek. Megváltoztatta jó irányba a testemet, az egészségemet,a tekintetemet, az öltözködési stílusomat, hajviseletemet. 12,9-es válaszoló: mindezt kisgyerek mellett :) nem hisztizni kell,hanem cselekedni.
máj. 9. 16:02
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az egyetem volt ilyen, ami határozottan pozitív irányba vitte az életem.

Erősebb gimibe jártam, válogatott osztályba, ahol közben mégis ciki volt tanulni, és nem puskázás útján jó jegyeket szerezni. Mellette karakán személyiségek is voltak ott, sőt, az osztály több, mint fele az volt. Én pedig eléggé kilógtam onnan, utólag belegondolva el is voltam ott nyomva talán.

Ezek pedig meg is szűntek egyetemen. Végre javarészt olyan emberekkel voltam körbevéve, akik szívesen tanultak, akikkel gördülékenyen ment a csoportmunka, akiknek nem az volt a nap csúcspontja, hogy kibeszélik a többieket. Így már felszabadultabb is lettem, nem voltam befeszülve és nyitottabbá is váltam.

Ezek mellett pedig nagyon sokat tanultam, fejlődtem minden téren.

Az egyik tanáromnak hála pedig nagyon hasznos ösztöndíjat nyertem el többször is, ami viszont tényleg hatalmas lépés is volt, illetve azon keresztül kezdtem el saját magam is jobban megismerni, felfedezni egy rakat képességem, annak hála sikerült szépen kitágítani az eléggé beszűkült komfortzónám. Sok olyan lehetőséget kaptam, amikkel szinte kivétel nélkül éltem is, amik nemcsak az önéletrajzomban mutatnak jól, hanem tényleg sok mindent adtak nekem.

23/L

máj. 9. 21:08
 15/15 anonim ***** válasza:

Amikor leálltam

Meg amikor visszaszoktam

Meg amikor megint leálltam

Meg amikor megint vissza szoktam

Meg amikor kaptam az élettől egy állast mert vissza szóltam

De volt néhány jó dolog amikor tiszta voltam

máj. 31. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!